Kiderült: ennyit kell kihagynia Szoboszlai csapattársának, a Liverpool kulcsemberének

2024. január 20. 14:36

Fellélegezhetnek a Liverpoolnál, az egyiptomi labdarúgó-válogatottal az Afrika Kupán szereplő Mohamed Szalah sérülése nem olyan súlyos, mint amilyennek elsőre tűnt.

2024. január 20. 14:36
null

Szoboszlai Dominik, Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic, Ben Doak, Joel Matip, Kosztasz Cimikasz, és most Mohamed Szalah. Ezek a futballisták sérültek jelenleg a Liverpool csapatánál. Az egyiptomi fociválogatottal az Afrika Kupán résztvevő Szalah-t sérülés miatt le kellett cserélni a Ghána elleni mérkőzésen.

A Liverpool világsztárja az első félidő hosszabbításában lent maradt a földön és jelezte, hogy gond van, ezért nem tudta folytatni a játékot – írta az Origo.

Ezt is ajánljuk a témában

 

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp a vasárnapi Bournemouth elleni bajnoki előtti sajtótájékoztatón nem titkolta, elsőre sokkolta a hír, és nem zárta ki annak lehetőségét, hogy az angol klub egészségügyi stábját elküldi az Elefántcsontparton rendezett tornára, hogy felmérje a világsztár szélső állapotát. Ám időközben új hírek érkeztek a csatár sérüléséről, és úgy fest, nem olyan tragikus a helyzet, mint azt elsőre gondolták. Az Egyiptomi Labdarúgó-szövetség ugyanis a közösségi oldalán bejelentette, hogy Szalahnak a combhajlítóizom-húzódással járó sérülése miatt két mérkőzést kell kihagynia.

Azért jó híreket is közölt a német edző a sérülteikről.

„Mindannyiuk felépülése jól halad, de a Bournemouth elleni találkozón még egyikük sem lesz kész a játékra. Néhányan közülük jövő héten már együtt edzhetnek a csapattal”

 – mondta a pénteki sajtótájékoztatón Klopp, aki Szoboszlai mellett Trent Alexander-Arnoldot és Andy Robertsont említette név szerint, mint aki közel van a visszatéréshez. Ha minden jól megy, akkor a következő meccsen, a Fulham elleni Ligakupa-találkozón már újra pályára léphet a magyar válogatott 23 éves csapatkapitánya.

Amúgy a Bournemouth magyar védője, Kerkez Milos sem játszik vasárnap a bajnokin. A válogatott hátvéd karácsony előtt szenvedett bokasérülést egy edzésen, azóta ő sem lépett pályára. A Liverpool az első, a Bournemouth a 12. helyen áll a Premier League-ben a két csapat vasárnapi összecsapása előtt.

Fotó: Facebook/Liverpool FC

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2024. január 20. 16:53
Tegnap az Oktogonnál egy idióta suzukis áthajtott a Szoboszlaiék mezének színével megegyező színű lámpánál a kereszteződésen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!