Megsérült, kórházba szállították a magyar válogatott kulcsemberét

2024. január 08. 10:51

Ma egy specialista is megvizsgálja a játékost.

2024. január 08. 10:51

Tovább folytatódik az őrült hajtás a Hollandiában zajló, de papíron Izraelben rendezett női vízilabda Európa-bajnokságon. A hivatalos program szerint négy napon belül a negyedik mérkőzésére készül a nemzeti csapatunk, és hol van még a vége. A Cseh Sándor és Mihók Attila által irányított magyar válogatott gálázott a horvátok elleni csoportmeccsen, 17–2-re győzött, a siker azonban áldozatokkal járt.

Ezt is ajánljuk a témában

A mérkőzés elején a kezdőkapus, Magyari Alda és az egyik kulcsember, Kurucz-Gurisatti Gréta is megsérült, és nem is tért vissza a medencébe. Utóbbi szemébe az egyik horvát ellenfél kapott bele egy lövés után, a sérülés elsőre súlyosnak tűnt,

kórházba is szállították a 27 éves játékost.

Az első vizsgálatok alapján nem nagy a baj, de ma egy specialista is megvizsgálja, hogy kiderüljön milyen súlyos sérülésről beszélhetünk, és mikor ugorhat újra vízbe a kulcsjátékos.

Hátborzongató: Gurisattival hat éve is történt egy hasonló eset, a 2018-as barcelonai Eb-n a törökök ellen szenvedett orrtörést, ami után csak maszkban játszhatott a folytatásban. Akkor szintén egy papíron könnyű ellenféllel szemben szerepeltünk, és a kötelező győzelem mellé egy sérülés is járt...

Hétfő este 20.30-kor a mieink a Csehországgal játszanak a negyeddöntőbe jutásért, ahol – győzelem esetén – majd az olaszok várnak a magyarokra!

Nyitókép: OMSZ

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!