Megszólalt a klubelnök: jó hírek érkeztek Milák Kristófról

2024. január 04. 10:51

Az olimpiai bajnok elkezdte a felkészülést a 2024-es párizsi olimpiára.

2024. január 04. 10:51
MILÁK Kristóf

Gergely István, a Budapest Honvéd ügyvezető elnöke arról beszélt a Sportrádiónak, hogy Milák Kristóf elkezdte a szárazföldi edzéseket. „Annyit tudok mondani, hogy már edz. Vízben még nem volt, de szárazföldi edzéseket tart, gyógytornára jár. A napokban a vizes edzéseket is valószínűleg elkezdi.

Az, hogy ott lesz-e az olimpián és ott hogy szerepel, csak rajta múlik.

Az biztos, hogy minden körülmény adott ahhoz, hogy ott tudjon lenni és jól is tudjon szerepelni. De ez az ő sorsa, az ő döntése, az ő vállalása” – fogalmazott Milák klubjának ügyvezető elnöke.

Gergely István arról is beszélt, hogy nem érti Milák Kristófot. „Őszintén szólva nem értem, hogy ha valaki 23 éves, ilyen tehetséggel van megáldva, és még nagyon sok érem van a tarsolyában (...), akkor miért nem tesz érte. Sokan szenvednek, küzdenek azért, hogy legalább egy kvótát megszerezzenek az olimpiára, de neki más a sikernek az íze, talán nem annyira fogta meg őt, mint engem vagy más olimpiai bajnokokat” – nyilatkozta Gergely, majd hozzátette: „ugyanakkor ezért nem hibáztathatjuk, mert ez az ő élete. Mindennek van valami következménye, hogy ebből siker vagy kudarc lesz, azt neki kell viselnie és nem másnak” – mondta.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2024. január 04. 19:59
Szerintem meg az egész egy forgatókönyv s semmi valósat nem kötnek az orrunkra!
DeGar
2024. január 04. 13:17
Számomra a történet akkor lett volna elfogadható, ha a szünet idejére megszűnt volna minden juttatása Miláknak, és nem azt éreztem volna, hogy még Sós is a saját, és az úszószövetség elveszni látszó pénzeiért reszket.
DeGar
2024. január 04. 13:04
A boldogságtól kiugrok a bőrömből, hogy ócska, havi pár millióért méltóztatik kimenni a medencéig.Igen, hiszen vagy 8 hónapig még a telefont sem kellett felvennie, ha az edzője, vagy Sós Csaba felhívta, hogy könyörögjön egy sort neki, mert bármit megtehetett, a pénzcsap nyitva maradt.Lehetett bármilyen problémája, munka nélkül az ember nem tesz zsebre pénzt, és nem veszi semmibe azokat, akik kiállnak érte.
iimre
2024. január 04. 12:33
Ha valóban akkora tehetség, akkor miért ne menne neki így is? Pont ebből derül ki, nem? Én drukkolok neki…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!