Németországon belül vált klubot a magyar válogatott védője

2024. január 21. 12:09

A szezon végéig teszi át székhelyét máshova.

2024. január 21. 12:09
GER, 1.FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs VfL Wolfsburg

Szalai Attila, a német élvonalban szereplő Hoffenheim magyar futballistája egy másik Bundesliga-csapathoz, a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburghoz került kölcsönbe. A Freiburg vasárnap a közösségi oldalán erősítette meg a szombati sajtóhírt egy fotóval és a „Herzlich Willkommen in Freiburg, Attila!” kiírással. 

A két csapat szombaton egymással játszott a bajnokság 21. fordulójában, és a Freiburg Sallai győztes góljával 3-2-re diadalmaskodott. A 26 éves Szalai nem lépett pályára a Hoffenheimben, melynél 2027 júliusáig szól a szerződése. 

Jó megoldást találtunk a jelenlegi helyzetre” 

– jelentette ki Klemens Hartenbach, a Freiburg sportigazgatója. 

A 41-szeres válogatott Szalai tavaly nyáron 14 millió euróért igazolt Hoffenheimbe, de nem tudott magának állandó játéklehetőséget kiharcolni, öt tétmérkőzésen – négy Bundesliga- és egy Német Kupa-találkozón – mindössze 333 játékpercet gyűjtött.

***

Nyitókép: Hasan Bratic / dpa Picture-Alliance via AFP

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2024. január 21. 13:01
Végre 1 értelmes csapatba ment.
machet
2024. január 21. 12:34
Nem lesz ennek jó vége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!