Rémálomszerű bemutatkozás – óriásit hibázott a magyar válogatott hátvéd a Bundesligában (VIDEÓ)

2024. január 28. 12:45

Nem tudta jól levenni a labdát.

2024. január 28. 12:45
null

Alig egy héttel azután, hogy Hoffenheim-melegítőben, a Freiburg elleni vesztes meccsen (amelyen válogatottbeli csapattársa, Sallai Roland lőtte a győztes gólt) aláírt az ellenfélhez, be is mutatkozott a délnémet csapatban Szalai Attila.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar válogatott védője csereként, a 71. percben állt be, ekkor már 2-1-re vezetett a Freiburgot vendégül látó Werder Bremen a Bundesliga 19. fordulójában.

A meccs azonban csak a hosszabbításban dőlt el végleg, amikor a 93. percben a magyar védő előbb nem tudott jól levenni egy labdát, majd a helyzetet menteni igyekezve haza akarta adni a labdát a kapusnak, ám rövid lett a passza, így az ellenfél csatára ziccerbe került és nem is hibázott.

Íme: 

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Káj-Ármin
2024. január 28. 20:40 Szerkesztve
A Hoffenheimben nyáron meg öngóllal mutatkozott be, szóval ez nála olyan "szignacsürmúv"... Egyébként Szalai darabos, sete-suta, ügyetlen mozgása szerintem nem Bundesliga szint, őszintén szólva nem értem, mit láttak benne a németek. DE ez legyen az ő bajuk.
pragmatika
2024. január 28. 16:47
@polárüveg "Két technikai hiba egymás után. Szalai nem így szokott játszani. Ez tőle nagyon szokatlan, mi történt?" Hát, akkor nem figyelted eléggé a játékát, a mozgását. Engem párszor már megijesztett.
cutcopy
2024. január 28. 15:27
Az edző is nagyot hibázott hogy hátrányban védőt cserélt..
nemecsek-3
2024. január 28. 14:55
A kapusnak sem lenne hátrány pár leckét venni védésből A vérfagyasztó döbbenetes mandínerre meg már biztos nem lehet mondani, hogy rémálom. Elmebetegeknek kijár a kellő tisztelet megadása
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!