Szoboszlaiék rajongva fogadták Dárdai Márton bejelentését!

2024. január 23. 15:32

A korábbi szövetségi kapitány fia posztját több ezren lájkolták, kommentelték, köztük magyar válogatott futballisták is.

2024. január 23. 15:32
OLMO, Dani; DÁRDAI Márton

Mint arról a Mandiner is beszámolt, a Hertha BSC 21 éves játékosa (aki Berlinben született, és korábban szerepelt az összes német korosztályos válogatottban is), a hét elején meghozta a döntését: a jövőben a magyar felnőtt válogatottban szeretne szerepelni a különböző tétmérkőzéseken és világversenyeken.

Ezt is ajánljuk a témában

A történethez hozzátartozik, hogy 

Marco Rossi még decemberben, személyesen utazott el Berlinbe, hogy a Dárdai fiúk (a legidősebbnek, Palkónak már eldőlt a sorsa, hiszen a Görögország elleni barátságos mérkőzésen debütált a magyar felnőttválogatottban), Márton és Bence jövőbeni terveiről érdeklődjön,

 majd a látogatást követően kijelentette: ha a körülmények lehetővé teszik, a tavaszi két barátságos mérkőzésen (az ellenfelek még nem ismertek), mindenféleképpen szeretné kipróbálni a Hertha BSC csapatában folyamatosan magas színvonalon teljesítő védőt. (Ezzel mintegy sugallva, hogy a középső Dárdai-fiú játékára számítana az éppen Németországban rendezendő Európa-bajnokságon is). 

DÁRDAI Márton
„Válogatott” szívecskék özönlötték el Dárdai Márton bejegyzését Fotó: Instagram

Dárdai Márton az Instagram-oldalán tette közzé a bejegyzését, amelyben megköszönte a német korosztályos válogatottak edzőinek a munkáját valamint a szurkolók bizalmát és rokonszenvét is,  majd immár magyarul tette közzé, hogy „a meghozott döntés a szívügyem, és nagyon izgatott vagyok, hogy a jövőben a szüleim hazáját képviselhetem a nemzetközi szinten”.

A döntést több ezren lájkolták és kommentelték, többek között a magyar válogatott kulcsjátékosai is,

 Szoboszlai Dominiktól kezdve Gulácsi Péterig, Loic Negóig valamint a többek között a 2016-os Eb-n szereplő Németh Krisztiánig.  

Nyitókép, fotó: Dárdai Márton (jobbra) a magyar válogatottnak is kulcsjátékosa lehet Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2024. január 24. 01:40
Remek erősítés az egyébként is erősítésre szoruló védelembe.A válogatott játékostól szurkolóként nem azt várom hogy szépen énekelje a himnuszt, arra ott vagyok én, hanem hogy a pályán vezesse győzelemre a csapatunkat, és küzdjön vitézül a mezért. A történelmet meg majd megírjuk hozzá.
Zolotarjov
2024. január 23. 20:03
Na ugye..
lájkbajnok
2024. január 23. 17:17
A németbe nem fért be?
flesh ripper
2024. január 23. 17:14
Ha a vér nem válik vízzé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!