Egészen pikáns váltás – a riválisnál köthet ki Csercseszov Fraditól távozó kulcsembere

2024. február 02. 17:55

Meglepő helyre igazolhat a közönségkedvenc.

2024. február 02. 17:55
FERENCVÁROSI TC

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgócsapata tegnap bejelentette, hogy a kevés játéklehetőség miatt Sigér Dávid a szerződésének felbontását kérte, a klub pedig érdemeire való tekintettel nem gördít akadályt a távozása elé. A Csercseszov-éra egyik kulcsembere Dejan Sztankovicsnál már kevesebbet játszott, most azonban több együttes is mentőövet dobna a válogatott középpályásnak.

Ezt is ajánljuk a témában

A Nemzeti Sport információi szerint Sigér a dobogón álló riválisnál köthet ki, a Fehérvár FC szerződtetné, de korábbi edzője, a jelenleg Kisvárdán tevékenykedő Feczkó Tamás is szívesen látná csapata soraiban. Korábban Balmazújvárosban már dolgoztak együtt. A hírek szerint jövő héten Sigér már alá is írhat új klubjához.

Újabb játékos búcsúzik tehát a Fraditól, a klub már az ötödik játékos távozását jelentette be a télen. A szabadlistára tett Anderson Esiti, Owusu Kwabena, Tokmac Nguen, valamint Vogyicska Balázs (ZTE) után Baráth Péter sem a zöld-fehéreknél fogja folytatni tavasszal.

Fotó: Illyés Tibor/MTI

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. február 02. 18:47
A Fradinak sem a Fideszkoton sem a Várda nem riválisa
kombinator-0
2024. február 02. 18:21
jellemző ... a magyar játékosokat lecserélik suvickosokra ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!