Elszakadt a cérna a Liverpool-szurkolóknál: Szoboszlai csapattársának azonnali távozását követelik

2024. február 08. 15:06

„Ne hosszabbítsunk vele, könyörgöm – ez, amit művel, már csak trollkodás” – fakadt ki egy drukker.

2024. február 08. 15:06
SSC Napoli v Liverpool FC - UEFA Champions League

Kiakadtak a Liverpool-drukkerek a csapat egyik sztárjátékosára, Thiago Alcantarára – írja a Sportbible. Na, nem épp a teljesítménye miatt, hanem épp annak hiánya okozta a galibát: a Bayern Münchenből igazolt legendás középpályás ugyanis immár 9 hónapja nem lépett a gyepre csípősérülése miatt.

Vasárnap aztán végre visszatért, az Arsenal ellen lépett pályára a Premier League-ben, igaz, csak az utolsó öt percben – és ezalatt a játékidő alatt is úgy tűnik, újabb sérülést szenvedett el. A 32 éves játékos izomfájdalomra panaszkodott, így valószínűleg újra a kispadra kényszerül.  

Thiago szerződése a nyáron jár le, de néhány drukker az interneten már most szívesen látná a távozását. „Már tavaly nyáron meg kellett volna szabadulni ettől a sérülésekre egyfolytában hajlamos csávótól” – idézte a portál egyikük megszólalását az X-en, de olyan is volt, aki azt írta: 

imádom őt, de könyörgöm, ne hosszabbítsunk vele szerződést. Ez, amit művel, már csak trollkodás”.

Nyitókép: Franco Romano / NurPhoto / AFP

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2024. február 08. 19:23
Én már azt se értettem, miért igazolták le.
rugbista
2024. február 08. 17:13
"Legendás középpályás"?! Egy tucatjátékos. Vagy annyi sem.
akkor ki
2024. február 08. 15:12
Egyetlen egy normálisnak ígérkező átadása lett volna, de azt is lepasszolta az ellenfélnek. Egyetértek a pool drukkerekkel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!