Ezzel a kezdővel lép pályára a Liverpool az angol Ligakupa döntőjében

2024. február 24. 17:54

Legalábbis a brit média információi szerint. Lehetséges, hogy Szoboszlai úgy nyeri meg első trófeáját a Mersey-parti egyesülettel, hogy pályára sem lép a döntőben.

2024. február 24. 17:54
Liverpool's Dominik Szoboszlai and Chelsea's Enzo Fernandez (right) battle for the ball during the Premier League match at Anfield, Liverpool. Picture date: Wednesday January 31, 2024. (Photo by Peter Byrne/PA Images via Getty Images)

Vasárnap délután négy órakor a Liverpool a Chelseavel mérkőzik meg az angol Ligakupáért, amely az első trófea lehet, amelyet Szoboszlai Dominik a Mersey-parti egyesület színeiben nyer. Nagyon úgy néz ki azonban, hogy magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nem fog tudni segíteni társainak a győzelem érdekében, és anélkül nyerhet, hogy pályára sem lép. 

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp, és segédje Pep Ljinders is úgy nyilatkozott a napokban, hogy Szoboszlai, Darwin Núnez és Mohamed Szaláh esetében még nem dőlt el, hogy játszhatnak-e a londoniak ellen. 

A legfrissebb hírek szerint azonban nagyon valószínű, hogy sem Szoboszlai Dominik, sem a szintén alapember Trent Alexander-Arnold nem lép pályára a vasárnapi mérkőzésen. 

Ezt látszik igazolni a Liverpool FC X-oldalán közzétett friss videó is, amelyen látható, ahogy a játékosok megérkeznek az egyesület edzőközpontjába a mérkőzés előtti tréningre. A Mersey-parti klub által menetrend szerint közzétett hasonló felvételeken általában a csapat összes alapembere szerepelni szokott, és feltűnő, hogy míg a sérüléséből felépült Mohamed Szaláh és Darwin Núnez látható a mostani videón, sem Szoboszlai, sem a közelmúltban megsérült Curtis Jones, Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold trió nem szerepel benne.

A Mirror szerint a legvalószínűbb, hogy a vasárnapi döntőben a Liverpool kapuját az ír cserekapus, Caoimhin Kelleher védi majd, a védelemben Joe Gomez, Ibrahima Konaté, Virgil van Dijk és Andrew Robertson szerepel majd, a középpályán az Alexis Mac Allister, Endo Wataru, Ryan Gravenberch hármas kap lehetőséget, a gólszerzés pedig Harvey Elliott, Cody Gakpo és Luis Díaz feladata lesz. 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. február 24. 18:35
Liverpool James Onedinről híres. Nem erről a tetovált majomról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!