Forrnak az indulatok a Bayernnél: egymásnak ugrott Lőw Zsolt és a csapat sztárja (VIDEÓ)

2024. február 18. 21:27

Zsinórban harmadszor kapott ki a bajor gigász.

2024. február 18. 21:27

Hiába szerzett korán vezetést a Bayern München a Bundesliga vasárnapi, VfL Bochum elleni zárómeccsén, a kiesés elől menekülő hazaiak fordítottak és végül 3–2-re nyertek. Ezzel még mélyebbre lökték a bajorokat a szakadékban, akiknek az elmúlt hét egészen borzasztóra sikerült. Előbb a trónkövetelő Leverkusen elleni rangadót bukták el, majd hétközben kikaptak a BL-ben a Lazio otthonában is, most pedig Bochumban.

Nem véletlen, hogy egyre hangosabbak a Thomas Tuchel vezetőedző távozását sürgető hangok, a feszültség tapintható Münchenben – írja a Bild.

Ennek jele, hogy a gárda magyar másodedzője, Lőw Zsolt Bochumban nekiesett a válogatott középpályásnak, a lecserélt Joshua Kimmichnek. A hangos ordítozásba torkolló szóváltás az öltözőfolyosón is folytatódott.

Az esetnek, mint ahogy a botrányos szereplésnek is, biztosan lesz következménye a Bayernnél, az viszont Tuchel és Lőw sorsát is kedvezőtlenül befolyásolhatja.

VfL Bochum - Bayern Munich
A magyar szakember, Lőw Zsolt (jobbról a második) a stáb többi tagjához hasonlóan feszülten figyelte a bochumi találkozót
Fotó: David Inderlied/dpa Picture-Alliance via AFP)

Fotó: David Inderlied/dpa Picture-Alliance via AFP

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2024. február 19. 08:44
Sztárjátékosok legfőbb lázadásának az érve, hogy nem viselhettek szivárványos pólót, és nem térdepelhettek egy nigger fasz előtt..........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!