Hitte volna? Karrierje első fejesgólját szerezte Szoboszlai Dominik!

2024. február 01. 11:31

A legutóbbi, Chelsea elleni bajnoki 65. percében született meg a történelmi találat.

2024. február 01. 11:31
SZOBOSZLAI Dominik; Luís DIAZ
Vámos Tamás

Mint arról a Mandiner is beszámolt, remekül sikerült a magyar válogatott csapatkapitánya visszatérése a Liverpool kezdőcsapatába, hiszen a Chelsea elleni bajnokin – a kimagasló mezőnymunka mellett – csapata harmadik gólját ő szerezte.

Ezt is ajánljuk a témában

Honfitársunk az utóbbi hetekben berobbanó 20 éves ír tehetség, a meccs emberének is megválasztott, egyszer eredményes és két gólpasszt adó Conor Bradley beadását fejelte védhetetlenül a kapu közepébe.

Ez a találat volt Szoboszlai harmadik gólja a Premier League-ben, és bármilyen meglepő, ez volt karrierje első fejesgólja tétmérkőzésen! (Az erről szóló statisztikát itt találja a Transfermarkt oldalán!) 

SZOBOSZLAI Dominik; Conor BRADLEY
Egymásra találtak: a gólpasszt adó Conor Bradley és Szoboszlai Dominik öröme is határtalan Fotó: MTI/EPA Adam Vaughan

Érthető, hogy Dominik rendkívül boldogan nyilatkozott a BBC-nek a találkozó lefújása után:

„Bradley beadása olyannyira tökéletes volt, hogy nem sok mindent kellett csinálnom ahhoz, hogy gól szülessen! Örülök, hogy a csapattársam ennyire kiemelkedő formát mutat, többször bizonyította már, hogy megérett a komoly feladatokra!

Örülök, hogy a csapat összes tagja a maximumot nyújtotta, mindent kiadtunk magunkból, és ismét igazoltuk a kvalitásainkat”

– nyilatkozta Szoboszlai.

Érdekesség: a Chelsea elleni 4–1-es diadal volt a szezon végén távozó Jürgen Klopp 200. győzelme a Liverpool kispadján. 

Nyitókép, fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

Íme, a történelmi találat, Szoboszlai Dominik pályafutása első fejesgólja:   

 

 

 

 

 

 

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bozso-az-ordog-es-annak-ugyvedje-69
2024. február 01. 12:16
Ez nagyon profin kivitelezett fejes volt --- különösen akkor, ha tényleg ez volt az első fejesgólja tétmeccsen.. Ha első, hát első. Valamikor mindenkinek el kell kezdenie!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!