Kiakadtak a drukkerek Cristiano Ronaldo gusztustalan gesztusán (VIDEÓ)

2024. február 10. 07:32

Úgy tűnik, nehezen akklimatizálódik a portugál sztárfocista Rijádban.

2024. február 10. 07:32
null

Nem elég, hogy Cristiano Ronaldo gyengébb teljesítményt nyújtott, csapata az al-Nasszr pedig kikapott a legnagyobb riválisnak számító al-Hilaltól a Rijádi Szezonkupa fantázianevet viselő nemzetközi felkészülési torna döntőjében, még viselkedésével is kiakasztotta a szurkolókat Cristiano Ronaldo.

A játékost meccs közben újra meg újra a nagy rivális, Lionel Messi nevének skandálásával hergelték az al-Hilal szurkolói. Ronaldo már erre is láthatóan frusztráltan reagált, amikor játék közben a szurkolókhoz fordult, és azt mondta:

Én vagyok itt. Nem Messi”

Ezt követően levonulás közben a lelátóról az al-Hilal kék-fehér sálait dobtak felé. A csatár a nyilvánosságra hozott videók tanúsága szerint az egyik ilyen sálat felkapta a földről, majd nemes egyszerűséggel a nemi szervéhez dörgölte, majd utána eldobta:

***

 

Nyitókép: Sebastien Bozon / AFP

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
you-brought-2-too-many
2024. február 10. 15:57
De legalább másodszor is megnézhettük ugyanazt a videót az esetről. A másik korhatáros?!
ördöngös pepecselés
2024. február 10. 07:44
ukrán volt az a sál mert Rijádban nincs szükség sálra
I feel the earth move under my feet
2024. február 10. 07:40
Az ég kék (meg a sál is..) a fű zöld.. a focista meg bunkó.. még ha sokat is keres, akkor is. Lapozzunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!