Ronaldoék móresre tanították Messiéket, CR jól mulatott

2024. február 01. 18:24

A portugál világsztár ott volt a lelátón, hogy megnézze, mit tud az argentin zseni. Inkább csapattársai szórakoztatták...

2024. február 01. 18:24
Around Qatar - FIFA World Cup Qatar 2022

Elmarad a gigászok várva várt nagy összecsapása. Hetek óta lázban égtek a szurkolók, akik dörzsölgették a tenyerüket a hír hallatán: újra egymás ellen játszanak az elmúlt két évtized legmeghatározóbb labdarúgói. Végül azonban csalatkozniuk kellett, mert nem jött össze mégsem a szenzációs páros.

A terveknek megfelelően megrendezték az Al-Naszr–Inter Miami mérkőzést. 

Lionel Messi amerikai csapata felkészülési találkozót vívott a szaúdi gárdával. Az Al-Naszr azonban bejelentette, hogy a kínai túrát is kihagyó, sérült Cristiano Ronaldo nem léphet pályára.

 A két többszörös aranylabdás feltehetően utoljára játszott volna egymás ellen. 

Lelkes drukkerek azt hitték, mégis létrejön az álomcsata, mert a portugál támadó a csapatával együtt utazott a mérkőzés helyszínére, Rijádban. Amint az alábbi felvételen is látható, CR meg is érkezett a lelátóra, de az öltöző helyett a lelátó felé veszi az irányt. 

Aztán jött az újabb hidegzuhany előbb a szurkolóknak (Messi csak a cserepadon ücsörgött és csak a 83. percben állt be átmozgatni magát), majd az Inter Miaminak, amelyet valósággal megsemmisített a szaúdi világválogatott (6-0). Cristiano Ronaldo jól szórakozott, csapattársai  még az ikonikus gólörömével is tisztelegtek előtte.

Cristiano Ronaldo és Lionel Messi csapataikkal korában 35-ször futballoztak egymás ellen – gyűjtötte össze az adatokat a Nemzeti Sport. A mérleg Messi felé billen 16 győzelemmel, míg a portugál tízszer nyert Messi ellen kilenc döntetlen mellett. Ha nem a csapatok teljesítményét nézzük, hanem a játékosokat, akkor is az argentin áll jobban. Messinek 21 gólja és 12 gólpassza van ezen mérkőzéseken, míg Ronaldo 20 találatnál és egy gólpassznál jár.

Nyitókép: Getty Images/Alex Pantling

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dictator
2024. február 02. 09:15
Suttyóságban is a tetkós, Asperger-szindrómás Messi felé billen erősen a mérleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!