Verstappen őszintén elárulta, mit gondol a Hungaroringről

2024. február 23. 16:56

„Ha valaki fejlődni szeretne, akkor annak a mogyoródi pálya tökéletes helyszín” – árulta el a háromszoros Forma-1-es világbajnok.

2024. február 23. 16:56

A címvédő és háromszoros Forma-1-es világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője fantasztikus pályának tartja a Hungaroringet, és szerinte ha egy pilóta a mogyoródi aszfaltcsíkon gyors tud lenni, akkor mindenhol máshol is gyors lesz.

A 26 éves világsztár az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban úgy fogalmazott, már Formula Renault-s időszakában megkedvelte a magyar pályát, ahova a mai napig visszajár.

„Nemcsak a Forma-1-es hétvégéken, hanem máskor is, próbálok például GT-versenyautóval körözni rajta, annyira technikás” – mondta Verstappen.

Ha valaki fejlődni szeretne, akkor annak a mogyoródi pálya tökéletes helyszín.

Ha a középső szektorban elhibázol egy kanyart, akkor a következő is ugrik, így remekül meg lehet érteni az egymásba fűződő kanyarok technikáját” – árulta el Verstappen,

aki szerint a Hungaroring vonalvezetése „nagyon egyedi és nehéz”.

A Max Verstappennel készült exkluzív interjú teljes egészében vasárnap este 20 órakor lesz látható az M4 Sporton.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. február 24. 09:37
Megint külfölditől tudtuk meg, hogy van egy kiváló magyar építészeti teljesítmény.
alexandrosz-2
2024. február 24. 06:28
Őszintén? A médiában? Rossz vicc.
files32
2024. február 23. 17:52
Ezt nem így kell. Egy olasz csatorna kérdezze meg a pilótát, hogy mit gondol a magyar pályáról, egy japán, hogy mit gondol az olasz pályákról stb
Tárkány Álmos
2024. február 23. 17:51
Hallott már valaki bármelyik F1-es pilótától bármelyik pályáról úgy nyilatkozni, hogy az egy rakás sz@r? Ez elemi udvariasság, semmi más - bármelyik pályára ezt mondaná.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!