A válogatott nagy visszatérője nem akármit posztolt jó kedvében!

2024. március 12. 18:58

Schäfer András súlyos sérülésekkel tarkított, nehéz időszakon van túl.

2024. március 12. 18:58
SCHÄFER András; ROSSI, Marco
Vámos Tamás

Nyitókép: Jó viszonyban vannak... Fotó: MTI/Illyés Tibor 

***

Schäfer András súlyos sérülésekkel tarkított, nehéz időszakon van túl. A magyar játékos az Union Berlin középpályása utoljára 2022 szeptemberében, a Németország és Olaszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő válogatott keretnek volt a tagja.

Emlékezetes: Thomas Mülleréket Lipcsében vertük 1-0-ra, ám a csoportelső taljánoktól Budapesten szenvedtünk 2-0-s vereséget, megjegyzendő: azóta sem kapott ki a magyar válogatott, és ezzel Európában csúcstartó!

Schäfer András az utóbbi hetekben fokozatosan verekedte vissza magát klubja kezdőcsapatába, azóta a Heidenheim ellen látványos gólt szerzett, igaz, a legutóbbi fordulóban, a Stuttgart ellen Schröder játékvezető (kissé szigorúan) kiállította. A középpályás a közelmúlt remeklése után azonban bizakodóan nyilatkozott: 

a válogatott meccseit is nagyon várom már, örülnék, ha újra felhúzhatnám a nemzeti mezt. Mivel újra egészséges vagyok, mondhatom, hogy a fellegekben járok, és kíváncsian várom, mit hoz a jövő!”

– fogalmazott a magyar tehetség.

Az egyre jobb játék jutalma az újabb válogatott meghívó lett, a Berlinben légióskodó játékossal kapcsolatban Marco Rossi a szövetség honlapján a következőket mondta el: „Schäfer András volt a leghosszabb ideig sérült, másfél éve volt utoljára kerettag, így neki különösen örülünk, hogy túl van ezen a nagyon hosszú, rossz időszakon”. 

S hogy milyen kérdést tett fel a futballista abból az alkalomból, hogy visszatért a magyar válogatottba?

Az alábbiakban megtekintheti:

(A nagy kérdés magyarra fordítva: „Találjátok ki, ki tért vissza?” – a szerk.)

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!