Gúnyosan üzent barátjának a német válogatott támadója a BL-sorsolás után (VIDEÓ)

2024. március 16. 15:39

Az Arsenal és a Bayern a közelmúltban többször is összeakasztotta a bajszát a BL-ben, és összesítésben mindegyik alkalommal a londoni klub húzta a rövidebbet.

2024. március 16. 15:39

Fotó: Instagram/Széki Curtis Attila

***

Mint arról tegnap beszámoltunk, Nyonban megtartották a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek sorsolását. Minden idők legerősebb mezőnye gyűlt össze az elitligában: a 14-szeres rekordbajnok Real Madrid a címvédő Manchester Cityvel került szembe, míg a „Messi-rangadón” a katalán Barcelona a PSG-vel mérkőzhet meg. Pikáns párosítás az Atlético Madrid–Borussia Dortmund csata, és a két együttes közelmúltbeli párharcai ellenére nem lefutott az Arsenal–Bayern München sem.

Bár a bajorok német világbajnok támadója, Thomas Müller nem feltétlenül látja így. Nem sokkal a sorsolás után gúnyos mosollyal az arcán üzent barátjának, a Londonban futballozó Kai Havertznek.

Szóval: Arsenal. Kai Havertz, barátom, várom az összecsapást! Jól sikerült a sorsolás, két remek csapat, két nagyszerű stadion, két hangulatos város. Kemény csata lesz, de mindig pozitív vagyok. Ágyúsok, hamarosan találkozunk!”

– mondta videójában fülig érő szájjal a rutinos német legenda, aki ezúttal sem ment a szomszédba egy kis heccelésért, miután kiderült, hogy a londoni klubot sodorta a Bayern München útjába Fortuna.

Mint ismert, a londoniak és a müncheniek a közelmúltban többször is összeakasztották a bajszukat a BL-ben, és összesítésben mindegyik alkalommal az Arsenal húzta a rövidebbet. A csoportkörben 2000-ben és 2015-ben is találkoztak, a nyolcaddöntőben pedig már négyszer néztek farkasszemet, de mindannyiszor a németek bizonyultak jobbnak. Legutóbbi három találkozásuk egyaránt 5–1-es Bayern-sikert hozott!

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:59
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­­s­ ­­l­­­á­n­­­y­o­k­ ­v­á­r­­n­­a­­k­­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
ostobavagyokmertmandinerrekattintottammegint
2024. március 17. 14:46
Üdv! Magyarázza meg "Tisztelt cikkíró", hogy a fenti Müller post, mitől volt gúnyos és/vagy miben nem ért egyet maga szerint Müller a korábbi eredményeket figyelembe véve??? Tudom, hogy a saját hibám, hogy egy ilyen oldal hírére kattintottam már megint, amiről tudtam, hogy időpocsékolás, mert nagy eséllyel valami szennybe olvasok, ami megcsavarja annyira a cikk főcímével az érdeklődést, hogy az minél több olvasót hozzon ide. Amúgy meg ki is olvasna egy ilyen oldalt, amiben csak uszítás, kifigurázás, hazugságok mennek... hát én (UTOLJÁRA), meg talán az alattam lévő "sexykitty-54" nevű felhasználójuk, aki remekül mutatja az oldalukon lévő minőséget! A hangzatos szólásszabadságot, amit maguk és magukhoz hasonlók művelnek, ha meglátnák azok az emberek, akik régen harcoltak azért, lehet inkább hagyták volna az egészet a PICSÁBA! ... és ez még csak egy kis jelentéktelen foci hír volt :)
Jack Reynor
2024. március 16. 18:21
f­­o­r­r­­ó­ l­á­n­­yok sz­­ex­­et ak­­­ar­n­­ak, ba­sz­d m­­­eg ők­et itt 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!