Hatalmas felelősséget kapott a nyakába a Liverpool új sportigazgatója

2024. március 20. 15:17

Első feladata: meg kell találnia a nyáron távozó Jürgen Klopp utódját.

2024. március 20. 15:17

Fotó: MTI/EPA/AFP/Paul Ellis

Mint ismert, június 1-i hatállyal Richard Hughest nevezték ki a Szoboszlai Dominikot foglalkoztató Liverpool sportigazgatójának, első feladata a szezon végén távozó vezetőedző, Jürgen Klopp utódjának a megtalálása lesz.

A Mersey-parti együttes szerdán jelentette be, hogy nyártól Hughest, a szintén magyar válogatott Kerkez Milost soraiban tudó Bournemouth eddigi technikai igazgatóját szerződtette sportigazgatónak.

A szervezeti felépítését átalakító liverpooli egyesület múlt héten azt közölte, hogy a szintén ex-bournemouthi Michael Edwards lesz a labdarúgásért felelős vezérigazgató a klubot tulajdonló amerikai Fenway Sports Groupnál.

A csapatot közel kilenc éve edző német Jürgen Klopp januárban jelentette be, hogy ez az utolsó idénye az együttes kispadján.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:20
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­­­s­ ­­l­­­á­­n­­y­­o­k­ ­v­­­á­­r­­­n­­a­­k­­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!