Nagy a baj Kispesten: tüntetést szerveznek a szurkolók!

2024. március 11. 13:40

Az edzőváltás után is gyengén szerepel a Honvéd – a drukkereknek elege lett a hanyatlásból!

2024. március 11. 13:40
BUDAPEST HONVÉD
Vámos Tamás

                                                                                                                                                    Nyitókép: Facebook

                                                                                ***

 

A kispesti szurkolók azt gondolták, a tavalyi kiesés után – már nem lehet lejjebb...

Kissé váratlanul érte őket, hogy az NB II-es nyitány előtt a vezetők a széles közvélemény előtt egy teljesen ismeretlen, korábban a klub utánpótlásában dolgozó fiatalemberre, Pinezits Mátéra bízták a szakmai munka irányítását.

Azoknak lett igazuk, akik azt jósolták: ez a lépés nem ígér fényes jövőt...

A vezetőedzővel nem indult be a csapat, végül a Kazincbarcika elleni hazai vereséggel telt be a pohár (történetesen a Borsod vármegyei együttes szakmai munkáját a Honvéd korábbi válogatott védője, Csábi József irányítja...), és érkezett a rutinos Csertői Aurél, aki szintén játszott a kispesti csapat színeiben.

Ám hiába a reménykedés, az előrelépéssel kapcsolatos illúzió szép lassan tovaszállt, hiszen továbbra sem jöttek az eredmények. 

Csertői mérlege a hétfői, győri bajnoki előtt: egy győzelem, öt döntetlen, három vereség, amely nagyon halovány, csupán 29 százalékos teljesítmény....

Nem véletlen, hogy a kispesti drukkerek egy része besokallt, és a hírek szerint néhány Honvéd-legendával kiegészülve április 7-én (vasárnap), közvetlenül a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni bajnoki előtt tüntetést szerveznek a klub jelenlegi tulajdonosai ellen.

HONVÉD-SIÓFOK
A Siófok elleni hazai mérkőzésnek is csúfos vereség lett a vége... Fotó: honvedfc.hu

A szurkolói Facebook-csoportban az alábbi közleményt tették közzé:

„Április 7-én 14:30-tól tüntetést szervez az Ultras Kispest és a KLTE. Helyszín az oroszlán előtti tér a Bozsik stadionnál. A rendezvény célja: figyelemfelkeltő megmozdulás az ötéves működése alatt mindent teljesen tönkretevő Metalcom leváltására. 

Klubunk soha nem tapasztalt mélységben van. A csapat közelebb a harmadosztályhoz, mint az elsőhöz.

 Milliárdos adósságot halmoztak fel, a dolgozók és a beszállítók fizetésre rendszeresen késik. A klub tulajdonosai nem jelennek meg a meccseken, nem nyilatkoznak a kialakult helyzetről, kerülik a nyilvánosságot, egyáltalán nem ismertek a jövőbeli szándékaik. A kilábaláshoz új tulajdonosra van szükség. A rendezvényen felszólalnak: a régi játékosok, a KLTE, a Csakblog, és az Ultras Kispest képviselői. Várunk minden szurkolót, akinek fontos a klub jövője. A foci a játék, a Kispest nem!”

Ahogy mondani szokták: kíváncsian várjuk a folytatást...

  

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:23
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­g­­ö­­s­ ­l­­á­­­n­­y­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­­r­n­a­­­k­ ­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
lefty67
2024. március 11. 19:01
A sok pénzzel nem jár együtt autómatikusan a hozzáértés! Lásd: Diósgyőr,Vasas, Fehérvár! A Kispest most átesett a ló túloldalára, hogy majd a saját akadémistáikkal,+4-5 rutinos, volt nb1-sel olcsón vissza tudnak jutni, de a felnőtt foci más kávéház mint az utánpótlás! Kiesni csak nem fognak, de szenvedni azt igen!
Garullus
2024. március 11. 18:19
Azt gondolta mindenki, lesz pénz, paripa, fegyver, kiváló, sikerorientált menedzsment. Ezzel szemben kiderült, a takarító néni is jobban vezetné a klubot. Fél évente edzőváltás, nívótlan játékosok. Amikor a kiesés után nem igazoltak egyetlen rutinos játékost sem, hanem a csikócsapatot indították, egy felnőtt szinten teljesen rutintalan edzővel, az olyan volt, mint ha kiírták volna a klubházra: nem célunk a feljutás! Teljesen hülyének nézik ezek a szurkolót? Ezeknek itt a Honvédnál, ha fogalmuk sincs a fociról, akkor is megkérdezem, egy több milliárd forinttal gazdálkodó szervezetet így kell vezetni? Hát mi folyik itt? Igen is, ki kell kényszeríteni, hogy eladják a klubot! Viszont, tanulva az Újpest esetéből, érdemes lenne korlátokat is felállítani. Az ilyen klubok ugyanis nem pusztán gazdasági szereplők, hanem komoly közösségi, társadalmi értékkel bíró szervezetek is. Egy-egy részt képviselnek abból, amit hazának nevezünk, és ezt semmilyen dilettáns banda nem sodorhatja pusztulásba!
flori-2
2024. március 11. 15:40
Kispestiek veletek vagyunk! Remélem most már a végsőkig elmentek és elzavarjátok ezt a szarházi vezetést. Elég az ígéretekből, változás kell! A Honvédnak az NB I-ben a helye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!