Nem túl szívderítő: egyedül maradt Szoboszlai Dominik (FOTÓ)

2024. március 15. 12:10

Íme, a bizonyíték!

2024. március 15. 12:10

Fotó: Getty Images/Alexander Hassenstein

***

Nem sikerült fényesre az európai nemzetközi kupák legutóbbi köre a magyar labdarúgók számára, a legjobb nyolc között csak Szoboszlai Dominiknak szoríthatunk. A spanyol Real Madrid elleni a lipcsei Gulácsi Péter és Willi Orban a Bajnokok Ligájából, az angol West Ham United ellen a freiburgi mezben szereplő Sallai Roland és Szalai Attila az Európa-ligából, a cseh Plzen ellen pedig a svájci Servette színeiben játszó Bolla Bendegúz a Konferencia-ligából esett ki.

A Liverpool a cseh Sparta Prahát verte ki az El-ből, 11–2-es összesítéssel jutott tovább – Szoboszlai Dominik mindkét mérkőzésen betalált! Azt azért hozzá kell tenni, hogy Ázsiában, az ottani Bajnokok Ligájában is talpon van még egy magyar legény: Ádám Martin elődöntős az Ulsan Hyundai együttesével.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­ö­­g­ö­­­s­­ ­­­l­­á­n­­­y­­o­­k­­­ ­­v­­á­r­n­a­k­ ­­r­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
KBA98
2024. március 15. 14:57
Elmehetsz a bús p...ba! Szemétláda! Van bőr a képeden ilyen dumával előjönni?
KBA98
2024. március 15. 12:33
Te nagyon hülye! Láttál már egyáltalán Szobos meccset?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!