Olasz ellenfelet kaptak Szoboszlaiék – íme, a Liverpool útja az El-döntőbe

2024. március 15. 13:16

A BL és az El után az Ekl negyeddöntőit is elkészítették.

2024. március 15. 13:16

Fotó: Nicolas Tucat/AFP

***

Ahogy arról beszámoltunk, pénteken, Nyonban megtartották az elitliga negyeddöntőinek sorsolását, ahol minden idők legerősebb mezőnye gyűlt össze a Bajnokok Ligájában. Ezt követően sor került a sorsolásra az Európa-ligában is, majd az Európai Konferencia-ligában. Előbbiben Szoboszlai Dominik klubja, a Liverpool is érdekelt volt.

Ezt is ajánljuk a témában

Íme, az Európa-liga negyeddöntőjének idei sorsolása:

AC Milan–AS Roma

Liverpool–Atalanta

Bayer Leverkusen–West Ham United

Benfica–Marseille

A Benfica–Marseille párharc győztesének az ellenfele a Liverpool–Atalanta továbbjutója, az AC Milan–AS Roma győztese pedig a Bayer Leverkusen–West Ham United továbbjutójával meccsel a döntőért. Az idei El-finálét május 22-én a dublini Aviva Stadionban rendezik.

Ezt is ajánljuk a témában

A Bajnokok Ligája és az Európa-liga után tehát a harmadik számú európai kupasorozat következett.

Íme, az Európai Konferencia-liga negyeddöntőjének idei sorsolása:

FC Bruges–PAOK

Olympiakosz–Fenerbahce

Aston Villa–Lille

Plzen–Fiorentina

Az Aston Villa–Lille párharc győztesének az ellenfele az Olympiakosz–Fenerbahce továbbjutója, a Plzen–Fiorentina győztese pedig a FC Bruges–PAOK továbbjutójával meccsel a döntőért. Az idei Ekl-finálét május 29-én az athéni Ajía Szofía Stadionban rendezik.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. március 17. 23:01
West Ham -Sallai 5:0.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!