„Soha nem mondtam még ilyet a játékosomnak” – mindenkit meglepett Jürgen Klopp

2024. március 15. 09:41

A német menedzser terveit megint keresztülhúzta az élet.

2024. március 15. 09:41
KLOPP, Jürgen; SZOBOSZLAI Dominik;

Fotó: MTI/AP/Alastair Grant

***

Mint arról beszámoltunk, a Liverpool az EL-nyolcaddöntő visszavágóján sem fukarkodott a gólokkal, 6–1-re gázolta el a cseh Sparta Prahát, így 11–2-es összesítéssel jutott a legjobb nyolc csapat közé a sorozatban. Szoboszlai Dominik végigjátszotta a mérkőzést, amelyet góllal és gólpasszal tett emlékezetessé.

Ezt is ajánljuk a témában

Az összecsapást követően nem véletlen, hogy áradoznak a lapok a magyar középpályás teljesítményéről, és kiemelkedő osztályzatokkal díjazzák a gyepen nyújtott produkcióját. Mindeközben azonban volt más is, akiről szuperlatívuszokban lehet beszélni, mégpedig az egyiptomi Mohamed Szalah, aki a gólja mellett három gólpasszt is kiosztott – ebből egyet Szoboszlainak. Még, hogy nem passzol a magyar játékosnak!

Ezt is ajánljuk a témában

Az egyiptomi csatár rekordot írt:

ő az első játékos a klub történelmében, aki egymást követő hét szezonban is eljutott 20 gólig!

Ezzel kapcsolatban Jürgen Klopp úgy fogalmazott a meccs után, hogy az élet keresztülhúzta a terveit Mohamed Szalah kapcsán.

„Az, hogy évek milyen eredményes, nem meglepő. Ő egy kiemelkedő játékos. Ma is egy különleges történet az övé, mert nem az volt a terv, hogy 90 percet játszik. Le akartam hozni a hajrára, de végül Bobbyt (Bobby Clarke – a szerk.) kellett cserélnem.

Mondtam neki, hogy ne védekezzen többet, kímélje magát – azt hiszem, soha nem mondtam ilyet egy játékosnak!”

– erősítette meg Jürgen Klopp.

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­g­ö­s­­ ­l­­­á­­n­­y­­o­­k­ ­v­­­á­r­­­n­a­k­­­ ­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Dzsekvols
2024. március 15. 17:04
Szeretnék egy tanáccsal szolgálni a Mandiner stábjának. Úgy sejtem, többször kitilthatták már sexykitty kommenttársunkat. Rémlik, hogy korábban nem 54-re végződött a felhasználóneve. Nos, arra teszek tehát szerény indítványt, hogy a 'sexy"- és "Kitty"-tartalmú login name-et esetleg érdemes lenne blokkolni. Általában nincs bajom sem a Kittykkel (sőt), sem a Sexykkel (sőt), de azon megütköztem, hogy ehhez a cikkhez csak a mi Kittynk szólt hozzá. (Amúgy elgondolkodtam azon is, ha a Mandiner kifejezetten ajánlja, egyszer végre vetek egy pillantást a mi Kittynk bemutatkozóanyagára.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!