Szoboszlai egyetlen mozdulattal bolondot csinált a manchesteri világsztárból (VIDEÓ)

2024. március 18. 08:22

Ezt a jelenetet még biztosan sokat emlegetik Angliában.

2024. március 18. 08:22

Fotó: Lukas Kabon/Anadolu via AFP

***

Mint arról beszámoltunk, Szoboszlai Dominik és csapata, a Liverpool hosszabbítás után esett ki az angol FA-kupából az ősi rivális Manchester United otthonában 4–3-ra elveszített mérkőzést követően. A magyar középpályás a kezdőcsapat tagja volt, és a 72. percben cserélte le Jürgen Klopp – akkor még előnyben volt a Liverpool.

Ezt is ajánljuk a témában

Szoboszlai teljesítményét döntő többségben az átlagosnak mondható 7-essel értékelték az angol lapok, ám a meccs 18. percében produkált mozdulatáról még sokat fognak beszélni. A magyar válogatott csapatkapitánya olyan szemtelen visszahúzós cselt engedett meg magának az Old Traffordon, hogy a trükknek bedőlő angol válogatott világsztár, Marcus Rashford nagy igyekezetében kicsúszott a pályáról.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gegrolla
2024. március 19. 01:46
ILyen megtörténik meccsenként 20 darab, ezzel senkiből nem lesz bolond csinálva.Maximum a Mandineres-Leapattanós újságíróból... :D
manitowoc
2024. március 18. 12:32
"Szoboszlai egyetlen mozdulattal bolondot csinált a manchesteri világsztárból" Ja. Később viszont az a manchesteri világsztár a hosszabbításban (két védő között) berúgta csapata 3. gólját, amit aztán a 4. manchesteri gól követett, amivel meg is nyerték a meccset. Szoboszlai pedig biztosan elcserélte volna azt a szép mozdulatát egy ronda liverpooli gólra. Ugyebár.
DrPepper
2024. március 18. 09:28
Ez a Puskás-cselnek egy változata.
Tommaso
2024. március 18. 09:22
Szep huzas, de amirol Angliaban beszelnek, az a merkozes vegeredmenye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!