Szoboszlai kiakadt a Liverpool vezetőire, úgy érzi, átverték – sajtóhír

2024. március 21. 18:04

Tovább gyűrűzik az elégedetlenség Jürgen Klopp távozása miatt.

2024. március 21. 18:04
Liverpool v West Ham United - Premier League - Anfield

Fotó: Peter Byrne/PA Images

Angol sajtóinformációk szerint a Liverpool több sztárja, Darwin Nunez mellett Szoboszlai Dominik is hangot adott nemtetszésének, véleményük szerint az angol klub igazgatósága nem kezelte megfelelően Jürgen Klopp távozását. A játékosok úgy érzik, hogy a Vörösök vezetősége félrevezette őket – írja a FootballTransfers.

Mint ismert, Jürgen Klopp januárban jelentette be, hogy a nyáron távozik a Liverpool menedzseri posztjáról.

Ezt is ajánljuk a témában

A források azt jelezték, hogy a korábbi hírekkel ellentétben a rutinos liverpooli játékosok sejtették, hogy a német szakember fontolgatja a klub elhagyását – ezt pedig a csapat szezon előtti turnéja során, a Szingapúrban zajlott megbeszélésekből következtették ki.

A klubhoz 2022-ben érkezett Nunez és a tavaly nyáron csatlakozó Szoboszlai egyaránt ki volt akadva Klopp bejelentésekor, de Ryan Gravenberch is elégedetlen a háttérben zajló folyamatokkal.

A menedzser személye minden új igazolás számára nagy húzóerő volt az angol klubnál.

A Vörösöknél még mindig nincs egyértelmű utódlási terv, pedig egyre közelebb a szezon vége. A hírek szerint az első számú jelölt a Bayer Leverkusennel parádézó Xabi Alonso, de a Sporting vezetőedzője, Ruben Amorim is ott van a vezetőség szűkített listáján.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­ö­g­ö­s­­ ­l­­­á­­n­y­­­o­­­k­­ ­v­­­á­r­n­­a­k­ ­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Reszelő Aladár
2024. március 22. 07:22
Vannak edzők, akiknek a távozása inkább fellélegzés tulajdonosnak, játékosnak, szurkolónak egyaránt. Klopp távozása viszont igen rosszul érint mindenkit. Tulajdonképpen Kloppon kívül senki sem örül neki. Ez a csúcsfoci, itt mindenkinek hozzá kell tennie a magáét a sikerhez. Egy középcsapattal kb bárki el tud közepes eredményeket érni, de egy gyengébb edzővel a egyetlen legjobb keret sem lesz bajnok. A mondás szerint a legjobb edző akár 30%-ot is hozzá tud tenni a csapata játékához. Ez legyen Kloppnál +29%. A kérdés, hogy a következő HC tud-e ugyanennyit, vagy amit tud, az elég-e a bajnoki címhez.
makrancos-kata
2024. március 22. 06:35
A menedzsment ügye, játékos ne szóljon bele.
akkor ki
2024. március 21. 20:36
Zidane neve nem merült fel. Miért?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!