„Tulajdonképpen bemelegítés nélkül kellett beállnom” – Szoboszlai a prágai gólja után

2024. március 07. 22:01

A magyar középpályás nem akar elmulasztani több döntőt.

2024. március 07. 22:01

Fotó: X/Liverpool FC

***

Mint arról beszámoltunk, Szoboszlai Dominik az 50. percben szállt be csereként a Sparta Praha elleni idegenbeli Európa-liga nyolcaddöntő során, a 94. percben pedig egy csodálatos szóló után talált be a cseh csapat ellen. Ezzel a Liverpool 5–1-re nyert, és már az első meccsen eldöntötte a továbbjutást.

Ezt is ajánljuk a témában

A mérkőzést követően a Bajnokok Ligájában már 8 gólnál járó Szoboszlai értékelt a mérkőzést közvetítő M4 Sport stábjának, aki az El-ben most volt először eredményes.

„Örülök, hogy megszereztem ez első gólomat az Európa-ligában, de szerencsére korábban volt már pár nemzetközi gólom. Ebben a szezonban itt szeretnék termelni, de jövőre a BL-ben akarom folytatni.

Próbáltam csinálni a dolgomat, tulajdonképpen bemelegítés nélkül kellett beállnom a második félidő elején.

Klopp azt kérte, hogy többet figyeljem az Endo melletti védekezést, miután lecseréli Mac Allistert. Az Eb ott van mindenki fejében, de még nagyon messze van, egyelőre a bajnokságra koncentrálunk. A Ligakupa-finálé ugyan kimaradt, de több döntőt nem szeretnék kihagyni a szezonban, mint ahogy az Eb-t sem” – jelentette ki Szoboszlai.

„Úgy érzem, ki tudtuk zárni Prágában a vasárnapi City-meccset, úgy álltunk hozzá, hogy minél hamarabb ki akarjuk harcolni a továbbjutást, mostantól viszont már a City elleni rangadón lesz a fókusz” – erősítette meg a magyar középpályás.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:38
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­g­ö­­s­ ­­l­á­­­n­y­­­o­k­­ ­v­á­­r­n­­­a­k­ ­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
sufnik
2024. március 08. 08:50
Szép volt fiuk!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!