Újra szárnyal Szoboszlai, mutatjuk a szaklapok értékeléseit

2024. március 15. 07:09

Nyolcasok, kilencesek, szuperlatívuszok.

2024. március 15. 07:09
NÚNEZ, Darwin; SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

Szoboszlai Dominik visszanyerte kiváló idényeleji formáját, ez látszik az angol média osztályzataiból a Sparta Praha elleni meccset követően (6:1) az Európa-liga nyolcaddöntőjében. Reméljük, Szoboszlai vasárnap a Manchester United elleni örökrangadón is így folytatja. Az Index szedte össze az értékeléseket:

Goal.com: 8. Beindította a hengert gyönyörű gólpasszával, majd maga is feliratkozott a gólszerzők közé a második félidő elején.

Thisisanfield.com: 8. Állandóan előre tekintett, újra meg újra beindult, hogy széthúzza az ellenfél védelmét. Szoboszlai mindenütt ott volt, óriási szerepe volt abban, hogy 13 perc alatt négy gólt lőtt a csapat. 

Nálunk ő a meccs embere, amiért a labdával és a labda nélkül is uralta a meccset. 

Maradjon meg a formád vasárnapra is!

Liverpool.com: 8.  Olyan gólt lőtt a második félidő elején, ami majdnem kapufa volt, 

visszanyerte azt az élességet, ami korábban jellemezte.

 Nem is nagyon volt szüksége arra, hogy az egyesből a kettes fokozatba kapcsoljon.

Liverpoolworld.uk: 8. Beadása eredményezte Núnez találatát, amivel eleredt a gólzápor, duzzadt az energiától az első félidőben. Meglehet, kissé szerencsés volt a góljánál, de rászolgált, mert annyit robotolt.

90min.com: 8. Remekelt gólszerzőként és előkészítőként is, fontos volt számára ez a 90 perc.

Anfieldwatch.co.uk: 8. Újra éles volt, miközben kezdi visszaépíteni magát a sérülése után. Megpróbálkozott néhány cseles támadásépítő megmozdulással, ami nem mindig jött össze az első félidőben. Ám szünet után meglett a szorgalma eredménye, mert a megpattanó lövése éppen befért a léc mellé nagyszerű megiramodását követően.

Eurosport.com: 8. (Nincs szóbeli értékelés)

Onefootball.com: 9. A magyar válogatott kapitánya ismét kezdett. Nyilvánvaló volt a szándéka, hogy a vasárnapi rangadóra formába akarja hozni magát. A kezdő sípszótól minden támadásban benne volt a korábbi lipcsei sztár,

 úgy járőrözött a pályán, mintha méreg lenne a cipőjében.

 Okos gólpasszt adott Darwin nyitógóljához, az első félidei teljesítményénél jobban nem is lehet kívánni.  Megérdemelte a gólját a második félidő elején látványos száguldása után. Szünet után is bejátszotta a pályát.

Rushthecop.com: 8. 

Ez az a teljesítmény, amit minél többet szeretnénk látni a magyar válogatott csapatkapitányától!

  Szobo kreálta a nyitógólt Darwinnak hajszálpontos beadásával, majd kis szerencsével maga is feliratkozott. Csak így tovább!

BBC.com: 8,46. A második legmagasabb kalkulus a csapatban!

Anfieldindex.com: 9. (Csak osztályzat)

The4thofficial.net: 8. Keményen dolgozott a pálya mindkét végén, egy-egy gól és gólpassz volt a jutalma.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:35
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­ö­g­ö­­­s­ ­­l­­á­­­n­y­o­­­k­­­ ­­v­­á­­r­n­­­a­­k­ ­­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­𝗡
Turán
2024. március 15. 11:33
És még mindig sokkal de sokkal több van benne, játékinteligenciában legjobb a csapatában.
KBA98
2024. március 15. 11:21
Nagyon szeretem ezt az aranyos gyereket! Csak arra vagyok kíváncsi, hogy az a "magyarok" akik folyton leszólják, hogy játszanának a helyében?
oberennsinnen49
2024. március 15. 08:28
Kívánom Szoboszlainak - mivel intelligens ember - hogy a párharcoknál, az összecsapásoknál, letámadásnál dolgozzon ki egy olyan alkalmazásmódot, taktikát, amellyel a sérülésveszélyt minimálisra csökkentheti. Alapelv: jönnek a következő meccsek, nem szabad szétszakadni, esetleg csak a világbajnoki döntő utolsó percében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!