Centiken múlt Kerkez első PL-gólja: drámai meccsen fejelt kapufát a magyar válogatott játékosa

2024. április 13. 21:33

A Bournemouth hazai pályán ikszelt a Manchester Uniteddel, a magyar védő végigjátszotta a találkozót.

2024. április 13. 21:33

Nyitókép: X

A Premier League 33. fordulójának szombat esti mérkőzésén a magyar válogatott Kerkez Milossal a kezdőcsapatban felálló Bournemouth 2-2-s döntetlent játszott a Manchester United ellen – számolt be az Origo. A Bournemouth a 16. percben szerezett vezetést Dominic Solanke találatával, azoban csak a 31.percig örülhetett a hazai együttes, ugyanis Bruno Fernandes vágott be a kapuba egy elé pattanó labdát. Öt perccel később Marcos Senesi labdájára jól érkezett Justin Kluivert, így már ismét a Bournemouth-nál volt az előny.

A 43. percben Kerkez is közel volt a gólhoz, de az ötösről a kapufára fejelte a labdát, majd a kipattanót kapu fölé lőtte.

A 64. percben Adam Smith ért hozzá kézzel a labdához a tizenhatoson belül, a bíró büntetőt ítélt, amit a 65. percben Bruno Fernandes váltott magabiztosan gólra. A találat után nem tudott a ManUnited további nyomást gyakorolni a hazai együttesre, amely továbbra is kiválóan játszott, sőt, a helyzetei is megvoltak, de a Kerkez Milost végig a pályán tudó Bournemouth végül 2-2-s döntetlent játszott a Manchester United ellen. 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:45
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­­­g­­ö­s­ ­l­á­­­n­­­y­­­o­­k­­ ­­v­­á­r­­­n­­a­­­k­ ­­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
Töki
2024. április 14. 10:18
Gyerünk kis Kerkez!!
Squalline
2024. április 14. 06:33
Remekül játszott. A sofascore-on 7.4-et kapott, csapata 4., a teljes mezőny 5. legjobb játekosa volt. Kiigazítás: a fejese kapufa lett, onnan a fejére pattant vissza, amit már nem tudott megfelelően újra megfejelni, így az fölé ment, nem pedig fölé rúgta. Előtte is volt egy hatalmas helyzete amit bravúrral védett Onana, sajnos ki volt már ki volt sodródva, elvileg onnan egy remek kapusnak fogni kell, sajnos fogta is. 87% passzpontosság, szerelések sora, párharcokat többségeben nyerte, többször alakított ki közvetett vagy közvetlen gólhelyzetet, amit csapattársai elpuskáztak. Érdekesség, hogy látva remek játékát a védekező alaphelyére behozták Kelly-t, amíg ōt elöbbre tolták bal szélen. Nagyon jól állt neki ez a pozíció, kiválóan csinálta. Jól nézett ki az egész, hasonló amit Rossi is vár tőle. Biztató az EB-re nézve. A PL egyik legfiatalabb játékosa. Minimális kritika, hogy a helyzetekböl egyet legalább gólra válthatott volna. Pikantéria, hogy állítólag a MU figyeli. Hajrá Milos!
pandalala
2024. április 13. 23:46
hajrá, Milos!! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!