Hajdú B. István a Mandinernek: Megjósolhatatlan, de előre haladok, nem hátra!

2024. április 05. 12:19

Az operáción átesett, népszerű sportriporter, kommentátor elmondta, mikor fog visszatérni. Köszönetet mondott a rajta segítőknek és az érte aggódóknak, akiknek a szeretetéből erőt merít.

2024. április 05. 12:19

Mint a Mandiner is beszámolt róla, kiderült: miért tűnt el lassan egy hónapja a képernyőről Hajdú B. István. Az 54 esztendős, Prima Primissima-díjas sportriporter Sportalnak mondta el, hogy műtéten esett át, de az orvosi beavatkozásnak, a betegségének nincs köze a korábbi infarktusához, nem a szívével van a baj. Lapunk megkeresésére sem árult el többet a problémáról, ugyanakkor jelezte, érzékeli a kitüntetett figyelmet.

Ezt is ajánljuk a témában

„Egy komplikált műtét után lábadozom, jól vagyok” – kezdte a Mandiner megkeresésére a legfontosabbal a Prima Primissima, Szepesi-, Feleki- és Knézy-díjas újságíró, aki lapunkon keresztül üzent.

„Köszönöm szépen mindenkinek az aggódást, az engem kezelő orvosi és nővéri stáb, a műtősök áldozatos munkáját! A legmagasabb színvonalú ellátást nyújtották a számomra. 

Nagyon jólesik, hogy az embereket érdekli a sorsom, erőt ad.

 Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy azért javulok, de tényleg sokkal jobb, hogyha a gyógyulásom érdekében ezt nem egyesével mondom el mindenkinek.”

Az aranyköpéseiről is elhíresült,számos magyar olimpiai bajnoki címet és világversenyt közvetítő kommentátort természetesen a szakmai munkájáról is megkérdeztük. Egyelőre a gyógyulásra koncentrál, dolgozni akkor akar, ha a tőle és saját magától is elvárt szinten lesz képes teljesíteni.

„Akkor fogok visszatérni, ha százszázalékos egészségi állapotban leszek. Abban az esetben fogok bármit csinálni. 

Úgy nem szeretnék dolgozni, hogy a saját teljesítőképességem ötven százalékát tudom egy közvetítésben vagy akár csak egy hangalámondásban nyújtani. 

Ennek az ideje pillanatnyilag megjósolhatatlan, de előre haladok, nem hátra!” – mondta a Mandinernek Hajdú B. István.

Korábban a július második felében kezdődő párizsi olimpiát jelölte meg a visszatérésének dátumaként, de hallva és ismerve elszántságát, elkötelezettségét,a június közepén rajtoló, a magyar válogatott részvételével zajló labdarúgó Európa-bajnokságon sem lenne meglepő a szerepvállalása. 

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­A­­­ ­d­ö­­­g­­ö­­s­­ ­l­­á­­­n­­y­­o­k­ ­v­­á­­­r­­­n­­a­­k­­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
tolmacs-0
2024. április 05. 15:57
az erősen kontraszelektált hazai focikommentátori világban ő az egyedüli, akinek van stílusa, tudása, átlátókészsége, plusz humora...
SyncBaer
2024. április 05. 15:24
Mielőbbi teljes felépülést kívánok! A jó Isten vigyázzon rád, és az angyalok.
Marhagulya
2024. április 05. 13:26
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked és magunknak, hogy hallhassunk. "Pedersen és még ott a helyzet, Kirááááály! Nagy Ádám hozza ki a labdát… Ez Magyarország, itt a Király vasárnap nem nyit kaput! Zárva tartunk kérem!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!