Hornyák Zsolt: Minden vágyam, hogy magyar állampolgár legyek!

2024. április 06. 22:07

A Puskás Akadémia vezetőedzője az NB I csúcstartója: 2019 nyara óta irányítja a felcsúti együttest.

2024. április 06. 22:07
HORNYÁK Zsolt
Vámos Tamás

Nyitókép: Hornyák Zsolt felcsúti szerepvállalása – eddig sikertörténet! Fotó: MTI/Derencsényi István

***

A felvidéki származású szakember a feol.hu-nak többek között az elmúlt öt év tapasztalatairól, a játékosnevelésről – és a saját jövőjéről is beszélt.

 – A játékunk globálisan rendben van, mert eléggé domináns teljesítményre vagyunk képesek, főleg az erősebb riválisokkal szemben. Ám csak félig telt az a bizonyos pohár: játékban jól nézünk ki, kombinatívak és erősek vagyunk, ugyanakkor a támadások befejezésével nagyon sok gondunk akad. 

Az elmúlt öt évből a következőket emelte ki a szakember:

– 

A legfontosabb tényezők: a folyamatos fejlődés, a csapat stabillá válása és a fiatalok nevelése, csapatba építése. 

Ma már nem a kiesés ellen küzdünk, sikerült a Puskás Akadémiát a legjobb csapatok közé emelni, olyan fiatalokat sikerült beépíteni, mint Tóth Balázs, Pécsi Ármin, Komáromi György és Grúber Zsombor valamint Nagy Zsoltból stabil válogatott labdarúgó vált.  

SZOLNOKI Roland; TÓTH Tamás
A Puskás Akadémia felnőtt a nagycsapatok szintjére Fotó: MTI/Illyés Tibor

A saját jövőjével kapcsolatban Hornyák Zsolt elárulta: egy plusz egy év van még hátra a Puskás Akadémiával kötött megállapodásból, de

 „jelen helyzetben nem én vagyok a legfontosabb, hanem a csapat eredményessége”. 

A klubnál töltött öt év a szakember számára rendkívül fontos, hiszen rengeteg kapcsolatot épített ki, és sok barátot szerzett. „Nem szabad elfelejteni, hogy nem üdülni jöttem Felcsútra, de remekül érzem magam!”

Hornyák Zsolt azt is elárulta: a legfontosabb számára, hogy magyar állampolgár legyen!

A TELJES INTERJÚ ITT TEKINTHETŐ MEG:

 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­ö­­g­­­ö­­­s­­ ­l­­­á­­n­­y­­o­k­­­ ­­v­á­r­n­a­k­­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
csapláros
2024. április 07. 10:21 Szerkesztve
Novicsok-5csapláros 2024. április 07. 10:02 ..."Janicsár? Hát a törökök nem a barátaink? Ez nem megy neked. 🤫"... 1. Miért lenne a török a BARÁTUNK? A török a rokonunk, de a janicsároknak semmi köze a türk-törökökhöz. 2. Tanulj tinó, hogy ökör legyen belőled: a felvidéki idegen szívű kettős tudatú, renegátokat nevezik janicsároknak... Még ennyit sem tudsz, faszfej. Milyen tót vagy te??? - kac-kac...
csapláros
2024. április 07. 10:18
Novicsok-5csapláros 2024. április 07. 09:53 ..."Nem látsz te át semmit, csak amit a propaganda a pofádba ad. Egyszer a tótoknak már elege lett a Fico-maffia garázdálkodásából, amikor az embere megbízást adott Kuciak likvidálására."... Elfelejted, hogy MI nem TÓTOK VAGYUNK. Fico a TÓTOK problémája. Ettől kezdve azzal főzünk, akivel tudunk. Márpedig a Fico-Orbán együttműködés GLOBÁLISAN mindkét, de legalább a MI országunknak gyümölcsöző. Pont.
csapláros
2024. április 07. 10:13
Novicsok-5csapláros 2024. április 07. 09:54 ..."Persze. A Fico-féle nyelvtörvény is sorosista hazugság, a Benes-dekrétumok pedig érvényüket vesztették. Naná."... Ki a fasz állította, hogy se a Fico féle nyelvtörvény, se a neonáci tót parlament által 2007-ben, a magyar ellenes csaknem pogrom idején megerősített Benes féle dekrétumok nincsenek érvényben. Orbán érdeme, hogy 2010-től a nyílt csaknem pogromnak vége, és Fico pragmatikusan ismétlem, jegelte a magyargyilkolászást Szlovákia és a maga jól felfogott érdekében...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!