Klopp kiborult a súlyos vereség után: „Nem tudok semmi pozitívat mondani!”

2024. április 12. 07:26

A német menedzser és minden idők legrövidebb sajtótájékoztatója.

2024. április 12. 07:26

Fotó: Paul Ellis/AFP

Mint arról beszámoltunk, súlyos hazai vereséggel kezdte az Európa-liga negyeddöntőjét a Liverpool, amelyben Szoboszlai Dominik a szünetben lépett pályára. Az olasz Atalanta 3–0-ra nyert a Vörösök otthonában, így megnyugtató előnnyel várhatja a bergamói visszavágót.

Ezt is ajánljuk a témában

Jürgen Klopp a meccset követő sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, minden idők legrövidebb sajtótájékoztatóját tarthatják meg, annyira rossz meccset játszottak.

„Nagyon rossz meccs volt, édes istenem. Szóval jól kezdtünk, de aztán elvesztettük a fonalat, mintha mindenhol ott akartunk volna lenni, miközben sehol sem voltunk.

Rossz meccset játszottunk, nem tudok semmi pozitívat mondani, megérdemelten veszítettünk, és ezt most be kell vallanunk.

Az Atalanta sok csapatnak okoz problémát a védekezésben. Nagyjából ez az egyetlen magyarázat a vereségre. Nem vagyok abban a hangulatban, hogy a jövő heti meccsre gondoljak, addig lesz még egy bajnoki meccsünk. Megpróbáljuk megnyerni a meccset ott, aztán majd meglátjuk, hogy onnantól mit tehetünk, de ez most nem az a pillanat, amikor önbizalomtól duzzadóan megbeszéljük, mit fogunk csinálni. Az eddigi teljesítményünk szempontjából ez egy mélypont volt” – fogalmazott rendkívül kritikusan Jürgen Klopp.

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:21
🍓 ️ ­A­ ­d­ö­­­g­ö­­s­ ­­­l­á­­n­y­­o­­k­­ ­­­v­­­á­r­­­n­­­a­­k­ ­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
Tommaso
2024. április 12. 14:27
Figyelj, te NULLA IQ-s háromszoros barom tripod! Már akkor követtem a nemzetközi kupa meccseit, amikor még nem is BL-nek hivták, és te még csak egy hibás spermiumdarabka voltál apádnak, a postásotoknak a tökében. NEM AZ A MAGYAR HAZAFI, aki - mint TE - hazugságokkal takargatja a magyar hibákat.
Tommaso
2024. április 12. 14:22
blanconegro Ha nem vagy képes A TÉMÁHOZ hozzászólni, akkor takarodj vissza anyádba!
Tommaso
2024. április 12. 14:20
Szoboszlai teljesitménye valóban siralmas volt. A harmadik gól előtt ő adta el a labdát, majd ahelyett hogy rohant volna hátra, sétálni kezdett. Nem csodálnám, ha Klopp legközelebb kihagyná.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!