Meccsek helyett a barátaival „izmoskodik" a magyar válogatott focista

2024. április 04. 20:54

Sérülés miatt kihagyta a nemzeti csapat legutóbbi meccseit, de ezúttal sem a pályán töltötte az idejét. Még posztolt is róla!

2024. április 04. 20:54

Nyitókép: Nemzeti Sport/Török Attila

***

Rájár a rúd Willi Orbánra. A magyar labdarúgó-válogatott belső védője szeptemberben győztes gólt szerzett Szerbiában Európa-bajnoki selejtezőn, majd három nap múlva térdsérülést szenvedett a csehek elleni felkészülési mérkőzésen. A műtétet „megúszta”, ám hosszú pihenőre kényszerült. 15 klub és 4 válogatott mérkőzésen nem léphetett pályára, mire január végén ismét játszott pár percet a Lipcse német bajnokiján. Gyorsan visszaszerezte a helyét a kezdőcsapatban, a Bajnokok Ligájában – bár csapata kiesett – nagyot harcolt Vinícius Juniorral, és gólt is szerzett a Bernabeuban.

Éppen ez a bökkenő, hogy az RB Lepipzig kiesett a BL-ből és korábban a német kupából is, így hétközi mérkőzéseken nem szerepel a kapus, Gulácsi Pétet is foglalkoztató klub. A 31 éves Orbán ugyanis játékra vágyik, s miután izomsérülés miatt lemaradt a törökök és a koszovóiak elleni felkészülési találkozókról, egyre nehezebben bírja a tétlenséget. A 42-szeres válogatott focista a hétvégén végigjátszotta a Mainz elleni bajnokit (0-0), ám a hirtelen jött szabadidejében most a „barátaival” vigasztalódott. Közösségi oldalán büszkén osztotta meg a legújabb élményeit.

Nincs Bajnokok Ligája, nincs DFB Pokal. Akkor csak egy randit szervezek a barátaimmal” 

– kommentálta a képeket Orbán, aki persze nem egy szórakozóhelyen múlatta az időt, hanem a konditeremben súlyzók társaságában.

Hiába, aki profi, az profi.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­­­g­ö­­­s­ ­­­l­­­á­­­n­y­­o­k­­­ ­v­­­á­­­r­­­n­­a­­k­­­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
5m007h 0p3ra70r
2024. április 04. 22:22
Az jutott eszembe, hogy ha a hegy nem megy Mohamedhez. Aztán elolvastam újra, hogy meccsek és nem Mecsek.
Halder_1899
2024. április 04. 20:59
Kiemelten fontos helye van a védelme tengelyében. Nagyon fontos lenne, hogy mind a három mérkőzésen játszani tudjon az EB-n, ha bírja erővel. Tartást ad, pótolni nem tudjuk, őt nem. Hajrá Magyarok !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!