Megtalálta Xavi utódját a Barcelona?

2024. április 15. 18:50

A katalán klub marasztalná jelenlegi mesterét, de ha nem megy, egy másik klublegenda ülhet le a helyére.

2024. április 15. 18:50

Nyitókép: Ciro De Luca/NurPhoto

Bár  Xavi Hernandez január végén a gyengébb szereplés miatt a csapatra és személyére nehezedő nyomásra hivatkozva bejelentette, hogy az idény végén nem hosszabbítja meg szerződését, az FC Barcelona vezetése továbbra is nagyon szeretné, hogy ő maradjon a klub menedzsere. 

A Barcelona azóta magára talált, továbbra is versenyben van a Bajnokok Ligája győzelemért, és a bajnokságban 7 fordulóval a vége előtt 8 pontos lemaradásban van a Real mögött, de Xavit egyelőre nem sikerült meggyőzni

 A katalánok egykori legendás játékosa és edzője, Pep Guardiola a Brighton edzőjét, Roberto de Zerbit ajánlotta a klub figyelmébe, mint lehetséges utódot. A Barca fel is vette vele a kacsolatot, de De Zerbi a Premier League-ben képzeli el a jövőjét, ráadásul szerződés köti klubjához, és a katalánok nem szeretnék kifizetni érte az ebben található 14 millió eurós kivásárlási ár teljes összegét. 

Ezt is ajánljuk a témában

Topedzők munka nélkül

Idén nyáron komoly edzőkeringő várható a ez európai topkluboknál, és ebben nem akárkik vesznek részt, hiszen számos piacképes edző van vagy lesz a közeljövőben állás nélkül, és a változások miatt sok klub is épp trénert keres. Összefoglalónk.

A Barcelona vezetése ezért kénytelen tovább nézelődni, és úgy tűnik meg is van a jelöltjük, mégpedig a katalánok egykori Bl-győztes védője, Rafael Marquéz  személyében, aki jelenleg spanyol harmadosztályban játszó Barcelona Atletic trénereként dolgozik. A mexikói edző játékosként hét évig játszott a katalán egyesületnél, amellyel többek közt két Bl-győzelmet és négy bajnoki címet ünnepelhetett. 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­ö­­­g­ö­s­­­ ­l­á­n­­y­o­k­ ­v­­­á­­r­­­n­­­a­k­­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!