Odaszúrt a Fradinak Bognár György

2024. április 08. 14:43

Az indulatoktól sem mentes Ferencváros - Paks mérkőzés után, szokásához híven, nem sablonosan nyilatkozott a tolnaiak vezetőedzője.

2024. április 08. 14:43
FERENCVÁROS; PAKSI FC
Vámos Tamás

Nyitókép Feszültségtől sem mentes rangadó volt Fotó: MTI/Hegedűs Róbert

Ismert: a bajnokcsapat csupán egy utolsó előtti percben szerzett góllal verte meg egyik legnagyobb riválisát, Bognár azonban nem is emiatt volt elsősorban elégedetlen.

„A Fradi képes arra, hogy bármelyik magyar csapat ellen hatalmas nyomást gyakoroljon mondhatnám azt is, hogy igen sokat tettek a győzelemért. Mi nagyon becsületesen játszottunk, védekeztünk, de a futball ma nem volt meg bennünk. Ennek ellenére azt gondolom, nem kaptuk meg az egyenlő feltételeket. A játékvezető nagyon sokat tévedett – kétes szituációkban – ellenünk. 

A játékvezetőknek segíteni kellene a Ferencvárost, hogy eljusson a BL-csoportkörbe, mert ha idejön a Klaksvík meg az Olympiakosz, akkor a fetrengéseket ott már nem díjazzák! 

Ezt részünkről nagyon sérelmesnek találom...”

BOGNÁR György
Bognár György nem mindennel volt megelégedve... Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

A feszült hangulattal kapcsolatban a szakember megjegyezte:

„Részünkről nem nagyon volt benne, mi nem így jöttünk ide. A mérkőzés előtt fel is mentettük a játékosainkat, hiszen tudjuk: a Ferencváros megnyeri a bajnokságot, amelyhez egyébként gratulálok.

Mi mindent megtettünk, hogy sikeresek legyünk, a védekezésben jól teljesítettünk, de a játékunkból a futball hiányzott. 

Nem lehetünk elégedettek magunkkal, de a realitás az, hogy a Ferencváros megérdemelten nyert.”

 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:23
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­­g­­­ö­­s­­ ­l­­á­­n­­y­­o­­k­ ­­­v­á­­­r­­n­­­a­k­­ ­­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Kétes
2024. április 09. 16:58
Nem a Fradit kell segíteni, hanem pl. a Paksot, mert ha elveszítették a labdát, akkor azonnal szabálytalankodtak. Háromszor annyit Mont a Fradi. Az nem ér semmit Európában, ha azonnal elütöd az ellenfél játékosát, ha az megszerzi a labdát. Európában nem pártolják a sok apró szabálytalanságot sem. Nem beszélve arról, hogy a nézők sem a feketerigó füttyét akarják hallgatni és sok-sok játék megszakítást akarnak látni, hanem szép játékot, férfias és nem sunyi szabálytalanságokat, no és persze gólokat. Ennyit Gyurikának, pedig ezt ő is tudja!
eref
2024. április 08. 18:19
Ha nem a kaszinósról lenne szó, azt mondanám, ez a mélypont, de az Eriksen eset óta tudjuk, nála mindig van lejjebb. Az még hagyján, hogy egy olyan meccs után kezd el klaksvikozni meg olimpiakosozni, amikor csak a kapusuknak és a szerencséjüknek köszönhették, hogy nem lett 5-6 gólos a különbség. Az viszont tényleg érdekelne, hogy mivel segítette a Fradit a bíró, amikor az egyetlen lényeges vitatható ítélet egy elmaradt paksi kiállítás volt. Netán 10 emberrel megtáltosodtak volna? De akkor meg miért cserélte le azonnal az érintettet?
zolka50-52
2024. április 08. 17:56
Nem csípem sem a Paksot, sem Bognárt, de most tökéletesen igaza van. Ilyen ripacskodó csapatot, mint a Fradi, még nem láttam. Egyébként meg hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!