Szinte mindent elbuktak, lassan vége a szezonnak, de a botladozó németek gólgépe talált pozitívumot

2024. április 10. 09:21

Meglepő nyilatkozatot tett a Bayern München támadója.

2024. április 10. 09:21

Fotó: Ian Kington/IKIMAGES/AFP

A Bajnokok Ligája Arsenal–Bayern München negyeddöntős párharcának első mérkőzésén 2–2-es döntetlen született Londonban. Az Ágyúsok korán vezetéshez jutottak, de a bajor sztárcsapat még az első félidőben fordított. A németek büntetőből gólt szerző támadója, Harry Kane érdekes nyilatkozatot adott a lefújás után.

Ezt is ajánljuk a témában

Az angol válogatott gólrekordere az Arsenal ősi, városi riválisának számító Tottenhamben több mint egy évtizeden át ontotta a gólokat, a negyeddöntő előtt is optimista lehetett, mert az Ágyúsok ellen statisztikája kifejezetten jónak számít. A 19 találkozón szerzett 14 gólhoz és három gólpasszhoz most hozzátett még egyet.

„Karrierem egyik legnagyobb meccse volt, rendkívül boldog vagyok, hogy góllal tudtam hozzájárulni az eredményhez.

Úgy érzem, ma este igazán csapattá váltunk.

Ez a meccs tökéletes volt, hisz a Bajnokok Ligájában idegenben tudtuk összeszedni magunkat. Az ilyen mérkőzéseken kell igazán megmutatni a szenvedélyünket és a karakterünket, pontosan ezt tettük. Az Arsenal elképesztően erős ellenfél, de remélem, otthon a szurkolóink előtt kiharcoljuk a továbbjutást” – jelentette ki Harry Kane, aki a 32. percben higgadtan értékesítette a csapata számára megítélt büntetőt.

A Bayernnél mostanra szinte mindent elbuktak, lassan vége a szezonnak, néhány hete megköszönték a Thomas Tuchel-Lőw Zsolt edzőpáros munkáját, nyártól mással képzelik el a jövőt a kispadon a bajorok, de a botladozó németek gólgépe még bizakodó, sőt, úgy érzi, most váltak csapattá. Mint ismert, a bajorok 16 pontos hátrányban vannak a bajnoki címért való versenyfutásban a 41 mérkőzés óta veretlen leverkuseniekkel szemben, a gyógyszergyári gárda már a héten bajnok lehet! A bajnokság tehát elúszott a Bayernnek, a kupából még ősszel kiestek Kane-ék, így egyetlen esély maradt arra, hogy megmentsék a szezonjukat és végre trófeát nyerjenek: a Bajnokok Ligája.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:47
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­ö­­g­­­ö­­­s­ ­­­l­­á­­­n­­y­­­o­k­­­ ­v­­á­­­r­­n­­­a­­­k­­­ ­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Tommaso
2024. április 10. 15:25
Hihetetlenül rosszul időzitették a cikk megjelenését. Pont akkor, amikor a Bayern remek teljesitménnyel rukkolt elő, ráadásul az angliai listavezető otthonában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!