Figyelek, hogy ne bízzam el magam – Rasovszky Kristóf a Mandinernek

2024. május 02. 05:35

Nem csupán az eredményességben lép folyamatosan előre, személyisége is sokat fejlődött, immár nagykövet is a mosolygós sportember. Rasovszky Kristóffal az országos bajnokság eredményéről és az olimpiai felkészülésről beszélgettünk.

2024. május 02. 05:35
RASOVSZKY Kristóf

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Láthatóan jó hangulatban telt önnek a medencés országos bajnokság, de mennyire illett bele a nyílt vízi hosszútávúszás felkészülésébe?
Valóban jól vagyok, köszönöm szépen! Az országos bajnokság egy állomás volt egy olyan évben, amelyben van minden: világ-, Európa-bajnokság és olimpia. Szóval nem úgy készültünk rá, mint a korábbi években, amikor gyakorlatilag ez volt a második fő versenyünk. Az időeredmények nem is voltak a legjobbak, de úgy gondolom, hogy a felkészüléshez szükség volt a versenyre. Megfele­lő állapotban vagyunk, nem úsztunk rosszul a klubtársakkal, úgyhogy összességében elégedett lehetek, jól állunk. A világbajnokság remekül sikerült, remélem, szépen haladunk az úton, és a nyár eleji Eb és az olimpia is jól fog sikerülni.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!