Jürgen Klopp bejelentette: átadja a Liverpool irányítását!

2024. január 20. 09:15

Szoboszlaiék német menedzsere váratlan bejelentést tett.

2024. január 20. 09:15
Jurgen Klopp, manager of Liverpool applauds the fans after the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at Molineux, Wolverhampton on Saturday 16th September 2023.

A Premier League-ben listavezető Liverpool német menedzsere, Jürgen Klopp saját bevallása szerint meghatódott, amikor hallott Sven-Göran Eriksson klubja iránti szeretetéről – írja a BBC. Mint ismert, a 75 éves svéd szakember bejelentette, hogy rákkal küzd, az orvosok legfeljebb egy évet jósoltak a számára. Klopp elmondta, a korábbi angol szövetségi kapitány Erikssont szívesen látják a klubban, aki a BBC World Service Sporting Witness című műsorában árulta el, hogy Liverpool-szurkoló.

„Nyilvánvalóan nagyon meghatott, amikor megtudtam. Először hallottam a Liverpool iránti csodálatáról, és arról, hogy egész életében a klub rajongója volt.

Nagyon szívesen látjuk, ha akarja, leülhet a helyemre az irodámban, és egy napig végezheti a munkámat.

Az oldalvonal mellett állni talán egy kicsit nehezebb. De ha itt van, megmutatok neki mindent. Biztos vagyok benne, hogy eltölthet itt néhány csodálatos órát! – mondta Szoboszlai menedzsere.

A svéd Eriksson volt az első külföldi edző, aki irányította az angol válogatottat. Ott volt a 2002-es és a 2006-os világbajnokságon, valamint a 2004-es Eb-n, ahol a negyeddöntőig vezette a háromoroszlánosokat. Menedzserként ült Angliában a Manchester City és a Leicester City kispadján is.

Fotó: Gustavo Pantano/MI News/NurPhoto

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bikfic-0
2024. január 21. 09:00
HOPPÁ. Kirúghatnátok már azt a néhány bulváros félanalfabétát, és csinálhatnátok egy rendes oldalt.
reepcze
2024. január 20. 19:35
Csatlakozva az előttem szólókhoz: a franc esne belétek, ez nem újságírás! De hogy nem mértékadó, az tuti.
camouflage
2024. január 20. 14:54
mandiner, legyetek már normálisak és csináljátok normális újságot,semmiképpen ne legyetek balfaszok, lécci!
fideath-7
2024. január 20. 14:43
Majd ezután a mandiner szopkodja magát hogy milyen nagyra nőtt az olvasottsága. Nem az olvasottság nőtt meg hanem a kattintásszám. Az ilyen undorító hazug címek miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!