Megtrollkodták Szoboszlaiék angol szurkolóit Prágában (FOTÓ)

2024. március 07. 19:42

Különleges itallappal készültek a Liverpool csehországi fellépésére.

2024. március 07. 19:42
Liverpool's German manager Jurgen Klopp addresses a press conference on March 6, 2024 in Prague on the eve of the UEFA Europa League football match between Liverpool and AC Sparta Prague.

Fotó: Michal Cizek/AFP

 

A messze földön híres angol szurkolók a hagyományoknak megfelelően a világ minden pontjára elkísérik kedvenceiket. Nincs ez másként a Liverpool prágai vendégjátéka során sem, az angolok csütörtök este a Sparta Praha elleni Európa-liga-nyolcaddöntőjében érdekeltek. Szoboszlai Dominik a kispadon kezdett (a pályabejárás alatt nagyon magyarázott valamit Kosztasz Cimikasznak – ez jól látszik a Magyar Nemzet videóján), de nagy valószínűség szerint a mérkőzésen bevetésre kerül, hogy a sérülése után minél inkább játékba kerüljön a vasárnapi, Manchester City elleni bajnoki rangadó előtt.

Az angol drukkerek nem csak a meccs miatt utaztak szívesen a cseh fővárosba, de az ország sörkultúrája is komoly vonzerő.

A prágai kocsmák külön itallappal várták a szigetországi szurkolókat, menedzserük, Jürgen Klopp után a „Jürgenmeister Bomba”, a klub indulója után pedig a „You'll never walk again” (Sosem sétálsz újra) névre keresztelt ital is került a választékba.

A csehek nem hagyták ki a ziccert, a humoros oldalukat is megmutatták – megtrollkodták az angolokat, mert két legenda, Jamie Carragher és Steven Gerrard is kapott egy-egy koktélt: a korábbi válogatott védő által megihletett kreálmány „Ír Carra Bomba”, az angol középpályás emlékezetes, bajnoki címbe kerülő elcsúszását felidéző ital a „Csúszós Stevie G” elnevezést kapta.

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:28
🍓 ️ ­I­­g­­a­­z­­i n­i­m­f­o­­m­­á­n­­­i­á­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
PeterWeber
2024. március 23. 20:47
Óriási trollkodás - mennyi is lett a vége? 🤣🤣🤣
bola-00
2024. március 08. 06:25
Igazán csehes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!