Csisztu Zsuzsa

2022. május 22. 16:00
A NOB 139. ülésszakának utolsó napján, a lausanne-i Olimpiai Székházban tartott beszédében Thomas Bach beszámolt arról, hogy miért kellett a nemzetközi olimpiai mozgalomnak meghoznia az Oroszországgal szemben hozott intézkedéseket. Azt is beismerte: „Fáj, hogy jelen pillanatban nem tudjuk teljesíteni küldetésünket".
37
2022. május 18. 20:51
A bajnoki döntő első mérkőzésén Az FTC-Telekom magabiztos játékkal, 18-9 arányban győzött az OSC Újbuda ellen. A döntő második meccsén is hasonló lehengerlő fölénnyel 15–7-tel zárt a zöld-fehér csapat.  A napokban szívműtéten átesett vezetőedző, az olimpiai bajnok Varga Zsolt igazi gyógyírként élte meg csapata győzelmét és az érte járó bajnoki aranyat.  
2022. május 17. 15:08
Tizenhét arany-, tíz ezüst- és kilenc bronzérmet szerzett a főként fiatalokból álló magyar csapat a törökországi kick-box világkupán. Ezzel hazánk a házigazdák és Kazahsztán mögött a harmadik helyen végzett a 44 ország versenyzőit felvonultató világverseny éremtáblázatán. Sporttörténelmi szerephez jut továbbá Boros Petra, aki kick-boxban első ízben képviselheti Magyarországot a júliusi Birminghamben sorra kerülő nem olimpiai sportágak globális multisportversenyén, a Világjátékokon.
2022. május 15. 11:55
A jövő magyar szövetségi kapitányát nevelheti maga mellett Marco Rossi, akinek jobb kezeként és a válogatott mellett pályaedzőként dolgozik az olasz és az angol bajnokságot is megjáró Laczkó Zsolt, korábbi válogatott labdarúgónk? Görög Zita, Zsolt párja nagyon hisz ebben és mindketten az értékalapú, kiegyensúlyozott családi kötelékekben, amelyben még nyitott kérdés vajon Zita vállal-e még egy negyedik babát. Család, gyerekek, sport, jótékonykodás, normalitás - így is lehet.
2022. május 10. 16:12
Ma már Szicília szigetén, Avolából az Etna hegyi befutójáig tartott a Giro d'Italia 4. szakasza.
1
2022. május 7. 11:05
Olimpiai álmokat dédelget a háromgyermekes házaspár, Héder Barnáék fia, a vitorlázó Benedek. Az olimpiai vívóeseményeket rendező sportújságíró Héder Barna nagy álma, hogy egyszer fiával együtt utazhasson az olimpiára, de a video-interjúból kiderül milyen stresszes és hatalmas szervezőmunkát igénylő élet is a szülőké, akik három gyermekük mellett sem feledkeznek meg a család, az összetartás és a sport fontosságáról.
12
2022. május 1. 20:03
Nagyon fontos dolgot mondott végre ki  Európa egyik legbefolyásosabb sportvezetője, az UEFA elnök Aleksander Ceferin. Szerinte az orosz labdarúgóknak nem kellene szenvedniük a szankciók miatt, amelyeket a hazájukra róttak ki, amiért az háborút indított Ukrajna ellen. Mindeközben sorra veszik el Oroszországtól a sporteseményeket más sportszervezetek.
2
2022. április 30. 17:56
A 63 kilogrammos Özbas Szofi bronzérmet nyert a szófiai cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján, megszerezve ezzel a sportág 50. magyar Eb-bronzérmét. Ungvári Attila pályafutása harmadik kontinensbronzát hozta ma össze, bátyja, Ungvári Miklós ezúttal már kapitányként bíztatta a tatami mellett.
Rapid - onlinde mellékletünk
2022. április 28. 9:42
Hétköznaponként a rendelő, hétvégén a versenyautó körül forog Cristina Gutiérrez Herrero élete. A spanyol jelenleg Hamilton pilótája az Extreme E-ben, és rendszeres Dakar-résztvevő.
2022. április 24. 22:34
Esélyeshez méltó és ennek a terhét mentálisan jól viselő Ferencváros nyerte zsinórban a negyedik bajnoki címét a labdarúgó OTP Bank Liga idei sorozatában négy fordulóval a bajnokság vége előtt – nyilatkozta a Mandinernek Hajnal Tamás sportigazgató.
2022. április 23. 22:34
Harminckét medencés úszó, valamint hét nyílt vízi versenyző alkotja a június 18-án kezdődő 19. FINA-világbajnokságon szereplő magyar válogatottat. Klasszisaink mellett 13 fiatal tehetség élete első felnőtt világbajnokságán szerepel majd.
2022. április 20. 19:40
Örök vita marad otthon: meccs vagy sorozat? Nem kérdés ez persze, ha egy sportriporter és egy 95-szörös korábbi válogatott labdarúgó csap le a távkapcsolóra. Lipcsei Betta és Juhász Roland ma már jegyesek, és májusban összeházasodnak, s noha egy-egy gyermekkel érkeznek a családba egy közös baba - akár egy kis focista, ahogy Roland fogalmaz - ott van a terveik között. A Csisztu Sport Cast új epizódjaiban olyan családokat mutatunk be, amelyekben meghatározó szerepet tölt be a gyermekvállalás és a sport.
1
2022. április 16. 1:44
Dr. Wladár Sándor olimpiai bajnok, a Magyar Úszó Szövetség elnöke szerint Orbán Viktor legnagyobb bajnokokhoz hasonlóan utcahosszal nyerte meg a világ egyik legösszetettebb „versenyét”, egy ország kormányzását.
3
Mandiner exkluzív
2022. április 9. 22:36
Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakossal arról beszélgettünk, hogy szerinte az ellenzék meg akarta úszni a munkát, és hogy a választáson – sportnyelven szólva – papírforma eredmény született. Úgy látja, hogy amíg az ellenzéki oldalon ott van Gyurcsány Ferenc, addig a FIDESZ győzelme mindig biztonságban lesz.
1
2022. április 9. 20:51
Fantasztikus formában nyeri 500 és 1500 méteren is Liu Shaoang a világbajnoki aranyérmet a kanadai Montrealban zajló rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságon. Ezzel negyedik világbajnoki győzelmét szerzi meg és megvédi 500 méteren szerzett tavalyi aranyát a ma már kétszeres olimpiai bajnok versenyzőnk.
2
2022. április 2. 7:01
A sport sokunknak sokfélét jelent, de azt látni kell: gyermekeink, a jövő generáció egészsége, fittsége is a tét, az, hogy egy, a sport össztársadalmi értékeivel értő módon bánni képes világ vesz-e majd minket körül a jövőben is; vagy ismét a pusztulás, a félbehagyott sportprojektek, a kiábrándult versenyzők és az elvándorló, világhírű magyar edzők országa leszünk-e újra.
2
Helyszíni beszámoló
2022. március 30. 12:56
Nem kívánatos személlyé nyilvánította és így nem akkreditálja Magyar Úszószövetség rendezvényire a jövőben Szilágyi Zoltánt a szövetség, főként a sportemberhez méltatlan viselkedése miatt. Megrázta az egész magyar úszósportot és sportéletet Szilágyi Liliána Európa-bajnoki ezüstérmes úszó családon belüli erőszakról és az évtizedek óta tartó apa és lánya közötti testi és lelki abuzussal terhelt kapcsolatról szóló sokkoló vallomása. A Magyar Úszó Szövetség eseti bizottsága ma tárta a közvélemény elé jelentését, amely alapján a MÚSZ meghozta határozatait.
7
2022. március 24. 15:10
A 328-szoros kosárlabda válogatott, Európa-bajnoki bronzérmes Kiss Lenke, a korábbi moszkvai olimpia negyedik helyezett csapatának kiválósága és gólkirálya, épp a szovjetekhez igazodó politikai bojkott miatt maradt le élete olimpiájáról 1984-ben. Máig nem tudta feldolgozni a törést, és összerezzen, amikor azt hallja, hogy az orosz-ukrán háború miatt megint megjelent a sportolók szintjén a bojkott. Szerinte a bojkott további bojkottot szül majd és egy teljes sportolói generáció fizetheti meg mindannak az árát, amit a politika sportba történő és erősen romboló beavatkozása jelent.
1

összesen: 87 db | 18 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 következő utolsó