Túlbuzgók

2010. január 06. 16:39

Eddig a főváros zsarolta a kormányt, most e játszmába a BKV dolgozóinak egy része is beszállt.

2010. január 06. 16:39
„Eddig a főváros zsarolta a kormányt: ha nincs pénz, megbénul a tömegközlekedés, most e játszmába a BKV dolgozóinak egy része is beszállt. Egy sztrájkra mi, utasok, fel tudunk készülni, egy partizán módra végrehajtott munkalassító akcióra viszont aligha. Az összeomlás szélére jutott buszközlekedés nem érte el a centit vágó főpolgármester ingerküszöbét, nem szólalt meg. A főváros közleményben mindössze annyit tartott fontosnak tudatni, hogy a sofőrök túl jól keresnek, az adófizetők és az utasok pedig túl keveset fizetnek a szolgáltatásért.

Némaságba burkolóztak a szocialista potentátok is, akiknek hivatali ideje alatt végérvényesen padlóra került a vállalat. Hagyó Miklós azóta nem szólalt meg, hogy lemondott főpolgármester-helyettesi tisztségéről, Horváth Csabának, az MSZP esélyes főpolgármester-jelöltjének pedig Budapestügyi kormánymegbízottként nem volt mondanivalója. Annyira jutottak, hogy szándéknyilatkozatot írt alá a kormány és a főváros, új járművek viszont ezentúl sem lesznek, legfeljebb 230 Ikarust renoválnának. A többit pedig oldja meg az új kabinet és az új városvezetés. A tavasszal ötven, főként fővárosi egyéni választókörzetben győzelmet váró szocialista majd várhatja, hogy a szavazóik eljussanak valahogy a fülkéig.”
 
Schmidt Gábor: Túlbuzgók (Nol)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. január 06. 20:15
Mi lenne a BKV-val, ha a rendőrség a jármüvek müszaki állapotát ugyanugy ellenőrizné, mint a fuvarozókét? Vajon egyáltalán van -e Eu 2-es /ez már nem megfelelő/ minősitésük a buszoknak, vagy itt nem számit semmi? És ha a müszakilag alkalmatlan busz balesetbe kerűl, felel a gkv. A mostani helyzetben minden forgalomba kimenő gépkocsivezetőnek alá kellene iratni a menetlevelén, hogy utasitásra men a forgalomba.
Honfi-fi
2010. január 06. 17:57
BKV dolgozók, jól teszik, amit tesznek. Itt az ideje, hogy a munkavállalók öntudatra ébredjenek, összefogjanak és jól pofáncsapkodják a menedzser kizsákmányolókat, meg akik élősködnek rajtuk. Jogosan borítják rá a bilt azokra, akik ellopták a fejük felől a munkahelyüket. Érdekes, hogy most, a máskor nagypofájú Demszkáj, meg a bandája kussol, ki se látszanak az ágy alól, ahova bújtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!