Hangulatjelentés az Örs vezér térről

2010. augusztus 27. 16:50

Nem lehet nem észrevenni, hogy milyen szeretettel veszik körül Vona Gábort.

2010. augusztus 27. 16:50
„Augusztus 26-a, este fél hét. A nap még ragyogva süt, az ég kékjét párhuzamosan és egymást keresztezve nem kívánatos hosszú, fehér göndör csíkok szelik át. Aki hallott a HAARP programról, az aggodalommal tekint az égre.

Itt, a Metró kijáratnál többen is ajánlószelvényt gyűjtenek. Egy »kisebbségi« magánszemély, az LMP és a Jobbik. A »kisebbségi« kissé hátrébb, az LMP szorosan a Jobbikhoz közel tevékenykedne. Úgy tűnik nem igazán népszerűek, magányosan standolnak. (...)

Nem lehet nem észre venni, hogy milyen szeretettel veszik körül. Türelmesen várnak a választópolgárok, hogy ajánlószelvényeiket személyesen adhassák át, hogy csak egy-két szót válthassanak Vona Gáborral, hogy egy közös fénykép készüljön vele, ill. Staudt Gáborral. A fővárosi programjukat, vagy egy-egy fotót aláírassanak, hogy otthon a becsben tartott emlékek közt ezt az emléket megőrizzék. (...)

Eközben az LMP-seket két óra alatt, mindössze egy fiatalasszony és egy középkorú férfi kereste csak meg. Tény, hogy rájuk három kulcs-téma a fő jellemző: a drogliberalizáció, a másság feltétel nélküli elfogadása, valamint az idegenek befogadásának támogatása.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2010. augusztus 28. 13:18
Ezek után javaslat Orbán Évának: a jövőben a Barikád helyett gondozd a barikád (báránykád). Hasznos, egyben a közjót szolgálja.
várúr
2010. augusztus 28. 13:15
Hm. Az országgyűlési választások előtt éppen az újpesti metrónál láttam egy Jobbik-standot. Senki meg ne bántódjon honfitársaim: meglepett, hogy az odaténfergő pár tucat ember közt mennyi a rosszkülsejű, fogatlan komcsi nyögdíjas. Tök véletlenül Óbudán hasonló volt a látvány. "Vonát szeretettel körülvevőkről" pedig: Győzike, Liptai Claudia, Lagzi Lajcsi nagyságrendekkel népszerűbbek. Szerző hölgy lmp-fikázásáról csak annyit: ez is tipikus komcsi zsurnáltaktika, nemcsak hiteltelen, de orrfacsaróan izzadságszagú is. Közöm nincs az lmp-hez, de a Barikád Szabad Népes hangvétele megmosolyogtató.
Nagytestver
2010. augusztus 28. 10:39
NO-no, nagyszeretetu Nep! Ti mar Rakosi Matyast is szerettetek. Kell is, nem lehet mindenkit utalni, aki az adonkbol, afankbol, zsirunkbol akar megelni. Azert szines a paletta, hogy mindenki megtalalja a maga bunozojet, akit szerethet magyar a magyart, zsido a zsidot stb.
steverubellreborn
2010. augusztus 28. 01:25
"fő jellemző: a drogliberalizáció, a másság feltétel nélküli elfogadása, valamint az idegenek befogadásának támogatása.” úgy látom légyölő galócát ettél sámándob hangjaira Vona Gáborral.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!