Hírérték

2010. október 30. 12:27

Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás politikai túlélésükért folyó küzdelmüket hősies honvédő háborúként mutatják be, ami azért kicsit túlzás.

2010. október 30. 12:27
„Súlyos önértékelési zavarokkal küzdhet Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás, akik tegnapi sajtótájékoztatójukon arról beszéltek, hogy rajtuk kívül nincsen más ebben az országban, aki kiállna a magyarok emberi jogaiért. Ezt most azért hozták szóba, mert a jobboldali sajtó »koncentrált támadásaként« élték meg, hogy a Magyar Nemzet és a Hír TV beszámolt a Budaházy György vezette csoport elleni nyomozás bizonyos anyagairól, amelyben utalnak a két politikusra is, és ez szerintük ellehetetlenítésüket eredményezheti. (...)

Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás ma már nem elsősorban jogvédőként vesznek részt a közéletben, hanem politikusként. Politikai túlélésükért folyó küzdelmüket azonban a magyarság jogaiért vállalt hősies honvédő háborúként mutatják be, ami azért kicsit túlzás. De erről is majd a választók döntenek a következő választásokon, ott kiderülhet, hogy a szavazók mennyiben tudnak velük egyetérteni. A sajtó feladata mindenesetre a közérdeklődésre számot tartó eseményekről való hiteles és gyors tájékoztatás. A politikusokkal szemben erőszakos eszközökkel fellépni kívánó Hunnia Mozgalommal és az ellenük folyó nyomozással kapcsolatos adatok a közérdeklődés homlokterében vannak, csakúgy, mint Morvai és Gaudi 2006 utáni jogvédő tevékenysége. A Magyar Nemzet legfőbb szerkesztési elve akkor is és most is a hírérték volt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biomechanoid
2010. november 01. 08:32
Milyen szépen elsüllyesztették ezt a posztot! Hiába, nem illett bele a narancsos propagandába.
mefisto
2010. október 31. 12:30
Azért azt a felvételt én fenntartásokkal kezelem. Három alak látható a képen egy parkolóban. Az autóban állítólag Budaházy ül. De nem látszik. Ekkora erővel a Hófehérke is ülhetne abban az autóban, az sem látszana.
Kaducsa
2010. október 31. 09:58
Na és mi van Tutsekkel? http://www.mno.hu/portal/745498
Para Celsus
2010. október 31. 09:44
Budaházy: 1. Közönséges provokátor, a titkosszolgálatok embere 2. Szerencsétlen marha, aki tényleg elhitte, hogy holmi magyarok nyulaival kormányokat döntögethet 3. Sötét balek, akit mindenki a maga céljaira használ fel. Lehet válogatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!