Pártfoglalás

2011. február 28. 09:35

Súlyos személyes és politikai konfliktusoktól terhes a Magyar Szocialista Párt.

2011. február 28. 09:35

„Súlyos személyes és politikai konfliktusoktól terhes a Magyar Szocialista Párt. Ezt a belső feszültséget a hét végi választmányi ülés sem tudta feloldani. A tanácskozáson Mesterházy Attila pártelnök ajánlása szerint egyhangú döntéssel támogatták és befogadták Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíció Platformját, amelyről tavaly októberi megalakítása óta komoly viták folytak. (...)

Hogy kinek kedvez ez az intrikáktól sűrű terep, nehéz megmondani. Az biztos, hogy Gyurcsány Ferenc kedveli az ilyen szituációkat, hiszen korábban Kovács László alól is ki tudta szervezni az MSZP-t. Valószínűleg most is valami hasonlóra készül, és ebben éppen Mesterházy Attila volt segítségére, amikor jobb ötlet híján felszólította a választmányt Gyurcsányék támogatására.

Ma az MSZP-ben kétféle vélemény van. Az egyik szerint Gyurcsánynak van helye a magyar politikai elitben, míg vannak, akik azt mondják, kormányzásával ezt a lehetőséget egy életre eljátszotta. A hét végi egyhangú döntéssel – ahogy az már korábban többször is történt a párt életében – a szőnyeg alá söpörték ezt az ellentétet. A Gyurcsány-féle pártfoglalás ugyanakkor zajlik, és Mesterházy Attila innentől kezdve végképp nem tudhatja, mi zajlik a háta mögött.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
juliánusz
2011. február 28. 19:21
Nekem a hír hallatán az ugrott be, hogy ha ez a kormány sikeres lesz(sok múlik az emberek türelmén és emlékezetén),szóval akkor a maszop aláírta a halálos ítéletét Reméljük a legjobbat.
Csubakka
2011. február 28. 11:09
A Böszmének annyi esélye van,mint egy három lábú gebének a Pardubicei handy keep.en.Előbb leszek PM, mint ez a nyomorult nyálas balfasz
Trükkök Százai...
2011. február 28. 10:41
Szigorúan betiltandó. Pont.
Vizigót
2011. február 28. 10:22
Döbbenetes egy banda, hazug hiteltelen társaság és most azzal a figurával akarnak megújulni, akinek ezt nagyrészt köszönhetik. De a szar az csak szar marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!