A Médiatanács most pofára ejtheti Cohn-Benditet

2011. április 13. 11:37

Daninak is éghetne az arca, ha a médiahatóság éppen a vele kapcsolatos ügyben torolná meg a közfeladatot semmibe vevő anyagot.

2011. április 13. 11:37
„Engem meg egyáltalán nem érdekel, hogy ki volt jobbikos 2004-ig, ahogy az sem izgatna, amit hallok csiripelni: Papp [Dániel] több fideszes önkormányzatnak is dolgozott. Mindez nem zárná ki, hogy képes legyen felfogni, mi a dolga a közt szolgáló médiamunkásként. Az említett tudósítás elkészítésekor Pappnak ez mégsem jött össze. Nem hibáról van szó - hibákat mindenki követ el - hanem a néző tudatos megtévesztéséről. Hazugságról. A pitiáner fajtából való hazugságról, ráadásul: ha Cohn-Benditet meg akarja szorongatni a magyar médiamunkás, nincs nehéz dolga, elég jól kérdezni, ahogy tette például Bodacz Balázs a Magyar Nemzetben, s gyorsan kiderül, hogy amint a magyar médiatörvényről van szó, kizárólag zöldségek hagyják el a fickó száját - elég brandazonos módon, egyébként.

A közszolgálat felé ezért mindig igaz elvárásként annyit lehet megfogalmazni: tényszerűen, tárgyilagosan tájékoztasson. Nem olyan bonyolult ez, kár hogy le kell írni. Egyébként leírja a médiaalkotmány is, ami már csak azért is nagyszerű, mert a sokat szidott »fideszes« médiatanács foglalkozhat az üggyel. Ez pedig óriási lehetőség.

Daninak is éghetne például az arca, jó vörösen (oké, ilyen illúzióink vele kapcsolatban nincsenek), ha éppen a vele kapcsolatos ügy kezelése bizonyítaná be: a rettegett szervezet, amelyet ő a demokrácia kivégző osztagaként igyekszik az európai értelemben vett zöldségesek elé festeni, a törvény szerint jár el, korábbi pártkötődések ide vagy oda, él papíron kétségtelenül meglévő függetlenségével. Azaz megtorolja a szakmailag az adófizetőket, közfeladatot semmibe vevő anyagot. Alig várom a fejleményeket: hatalmas örömmel írnék néhány hét múlva Cohn-Bendit giganagy pofára eséséről.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsány Viktor
2011. április 13. 17:55
Ritka nagy barom ez a Stumpf, ha ezt meglépnék, azzal csak nyerne Cohn-Bendit, utána büszkélkedhetne, hogy miatta állt le a fideszes média- és propagandagépezet, és hogy milyen jól megszívatta a kormányt.
HSL
2011. április 13. 17:35
A Kedves Vezér ellenfeleinek bármilyen eszközzel történő lejáratása dicső tett az igazságharc mezején! Itt forradalom van, ideje lenne felfogni.
már foglalt
2011. április 13. 16:13
az elvárás inkább az lenne, hogy a médiatanács minden esetben pártállástól függetlenül és korrektül hozza meg az ítéleteit és nem csak ebben az egy esetben. Vagyis nem egy eset ejthetné pofára Cohn-Benditet, hanem a szervezet tartós jó magaviselete, de politikai pr-nak valóban tökéletes...
Nemhivo
2011. április 13. 15:58
...."A Médiatanács most pofára ejtheti Cohn-Benditet!"... ..csak SAJNOS nem fogja... Erre elég nagy összegben fogadnék...azok után, ahogy a genyóságát "meghálálták" a kinevezésével..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!