Paulo Sousa válthatja Szalai Annamáriát a médiahatóság élén

2011. szeptember 15. 17:00

Ön mit tenne egy Nemzeti Sportos újságíróval meccsszituációban? Na ugye!

2011. szeptember 15. 17:00
Szily László
Szily László
Index

„Ösztönös érzék kell ahhoz, hogy valaki ennyire együtt tudjon rezegni a néphangulattal. Most komolyan: Ön mit tenne egy Nemzeti Sportos újságíróval meccsszituációban? Na ugye!

Nem lepődnénk meg ezek után, ha Paulo Sousa lenne a Fidesz új Loppert Dánielje. Ugye emlékeznek a töriszakos egyetemistára, aki a teljes ismertelenségből azért lett előbb Rogán Antal titkára, a párt ifjúsági tagozatának vezetője, majd Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs osztályvezetője, mert 18 évesen, Kapolcson háromszor hazaárulót kiáltott Medgyessy Útelágaöáááz Péter miniszterelnökre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mikulics
2011. szeptember 16. 10:23
Irriducibili LAZIO: mi jut eszedbe a hatos számról, zöld majom?
dusomoja
2011. szeptember 16. 08:41
Szegény Szilinek kár volt a piaristákhoz járnia, szerintem semmit nem sikerült ott megtanulnia. Olcsó poén tudom, de lacika nagyon silly.
Nick:Hornby
2011. szeptember 16. 08:30
Szily, sok a munka? Ketten is kiestek? Sok munka, sok selejt?
marós
2011. szeptember 16. 05:06
Ez a cikk még bulvárnak is rossz, csak az íróját minősíti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!