Volt egyszer egy Mindennapi

2012. január 31. 18:37

Számomra a legszebb olvasói visszajelzés ez volt: »srácok, én nem vagyok keresztény, de ez kib...ott jó«.

2012. január 31. 18:37
Balavány György
Balavány György
Mindennapi

„Tisztelettel jelentem: Magyarország egyetlen független keresztény közéleti lapja, a Mindennapi.hu befejezte pályafutását.

Ha emlékeztek még, 2010. október 23-án indultunk a Corvin közi helyiségből egy nagylelkű támogató segítségével, aki az irodát, bútort és a működéshez szükséges eszközöket biztosította.

Nem rossz kezdése egy forradalomnak és szabadságharcnak.(...)

Csekély másfél éves korunkra átestünk egy csomó gyermekbetegségen. Elkövettünk hibákat is – a legnagyobbakat nyilván én. Viszont: ennyi idő alatt ekkora látogatottságot és elismertséget keresztény lap még nem produkált. Állítólag sikerült az evangéliumi gondolatot úgy megfogalmaznunk, hogy sokan megérezhették a vonzerejét. Nem tudom. Számomra a legszebb olvasói visszajelzés ez volt: »srácok, én nem vagyok keresztény, de ez kib...ott jó«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2012. február 01. 16:52
Srácok, én keresztyén vagyok, és ez kib...ott jó ! ( volt ) Sajnálom, Gyuri .
Netuddgi
2012. február 01. 13:13
Lassan minden és mindenki a helyére kerül. Lehet hogy erre kell a válság? Balavány is a hvg-n. Eddig is sejteni lehetett hol áll. Most már tudjuk.
narmer
2012. február 01. 09:12
Remélem a Magyar Nemzetet messze elkerülöd!!!!!
sky.net
2012. február 01. 08:23
atyám akkor hát nincs más hátra vegye fel az utolsó kencét , és dobjon egy hátast a ravatalon ... csak elébb adja le a persely kulcsát a plébánián
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!