Tüntetés, vagy popkoncert!

2012. január 02. 19:23

Rég lángolnia kéne az operának, ehelyett meg a sok meg nem értett zseni már megint a saját egóját fényezi.

2012. január 02. 19:23
Elefani
Elefani

„annyian vannak a színpadon mint a wu-tang clan fénykorában egy staten islandi koncerten.

jó ötlet ez a lassú, folkkal vegyített jazz. tudjátok, hogy mivel kell megfogni az embereket! ahelyett, hogy válogatott becsületsértéseket szavalnának csuklyás emberek a színpadról, a gyűlölet utcájává változtatva az andrássy utat, megy ez a finomkodás.

el kéne már dönteni, hogy tüntetés, vagy popkoncert! na most jön egy performansz bazmeg. jóreggelt, ez nem a magamutogató művészfesztivál!

rég lángolnia kéne az operának, ehelyett meg a sok meg nem értett zseni már megint a saját egóját fényezi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubakka
2012. január 03. 07:06
Mit sütsz kis Szüts ? Gyűlöletet.Szerencsétlen
OrangeOrder
2012. január 02. 23:26
Kár, hogy a huligánok csak ennyien voltak, megnéztem volna felvételről egy jó kis kergetőzést. Sebaj. Várok már egy szimpátiatüntetést, mert ezek már azt hiszik, hogy ők az új 6/7.
Talibán
2012. január 02. 22:51
Tisztelet a kevés kivételtől és a megvezetettektől, de én egy hőzöngő, zavaros, javarészt rosszarcúakból álló hordát láttam az Opera előtt. A mögöttem ordibáló, trágár nyugdíjasból csak úgy fröcsögött a hátamra a nyál, ahogy visítva vesszenorbánozott. Magyarország nem ilyen - ha mégis, akkor jól dolgozott a bolsi agymosoda. Máriám, ne hagyj el bennünket!
várúr
2012. január 02. 22:00
Ez a kezdet másfél éve tart.. kicsit elnyúlik. Na, további szépet-jót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!