„Mocskos zsidók”

2012. augusztus 16. 14:38

Tartottak a rendezők a magyar-izraeli futballmeccstől; féltek a provokációktól, a súlyosabb atrocitásoktól, de „csak” ennyi történt.

2012. augusztus 16. 14:38
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

Elég tisztán lehetett hallani a szerda esti televíziós közvetítésben a magyar szurkolók »mocskos zsidózását«. Tartottak a rendezők a magyar-izraeli futballmeccstől; féltek a provokációktól, a súlyosabb atrocitásoktól, de »csak« ennyi történt. Olyannyira csak »ennyi«, hogy laptársaink nem is számoltak be róla; egy kis mocskos zsidózás nemhogy belefér, de szinte kívánatos is. Kiváltképp egy olyan országban, ahol a főváros és a kormány színházzal jutalmazza az antiszemita gondolatok képviselőit; tekintsük az új színházi Csurka bemutató főpróbájának a Puskás Ferenc stadionban történteket. Feltehetően az üvöltöző szurkolók lesznek majd a teátrum nézői, ott Budapest belvárosában egymásra találhatnak a kultúra eme jeles képviselői. Kezdődhetne például minden este - ahogy összekapaszkodnak a meccsek kezdetén a sportolók - a színészek, rendezők, szurkolók, pardon: nézők, közös karlendítésével, esetleg egy hangos, lelkes »mocskos zsidók« kiáltásával - szép példája lenne ez az összefogásnak. Mi meg csak nézünk és hallgatunk, esetleg egy kicsit csodálkozunk: mennyi érdekesség történik a magyar főváros szívében...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lilak
2012. augusztus 17. 12:32
aczél endre után mire számítotattok, petya? Azért te sem remélted, hogy endre írásai után dicsérni fogják a gyerekgyilkos fajtádat a meccsen. Sajna a magyar válogatott ezúttal nem focizott halálmegvető bátorsággal az izraeli állami terroristákkal szemben.
Vizigót
2012. augusztus 16. 22:49
És te hogy vártad ezt Németh, hogy aztán elégedetten megírhasd. Szarházi.
Vizigót
2012. augusztus 16. 22:46
És te hogy vártad ezt Németh, hogy elégedetten megírhasd. Szarházi.
Talibán
2012. augusztus 16. 20:51
De gonosz ember ez a szőrös maceszcsótány. Mi is volt pár éve a szlogenjük? "Tégy a gyűlölet ellen!", vagy ilyesmi. Hát neki nem sikerült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!