A teljes magyar póló szolgálata lehetne a dolgom

2012. december 15. 11:13

Az én dolgom mindig a csapatom sikerességének a szolgálata volt, most ez a teljes magyar póló szolgálata lehet. Ezt szeretnék azok, akik bennem bíznak. Interjú.

2012. december 15. 11:13
Kemény Dénes
VLV

Azóta, hogy eldöntötted, szövetségi kapitányként nem folytatod, végig »benne volt a pakliban« az MVLSZ-elnöki poszt, mint a következő nagy kihívás az életedben. Ugyanakkor ezt csak ez egyik lehetőségnek tekintetted. Mi adta meg a végső lökést a döntéshez, hogy »nekimész« ennek a feladatnak?

Mint korábban a vlv-nek is elmondtam: a klubok többsége jelezte, szeretné, ha elnökként folytatnám a munkámat a magyar vízilabdasport érdekében. Volt ajánlatom Ausztráliából és máshonnan is, foglalkoztatott rendszeres vezetői coachingok tartásának lehetősége, s azt sem titkoltam, hogy eredeti szakmám, az állatorvoslás terén is találhattam élvezetes elfoglaltságot. Természetesen nem hagyott nyugodni az a lehetőség, hogy most más poszton, más szinten folytathatom azt, amit eddig csináltam, a győzelem, a siker hajszolását. Érzelmileg sokat jelentett, hogy akik velem tudták, akarták elképzelni a jövőt, ezt érzékletesen tudatták velem és ez erőt adott. (...)

Hogyan foglalható össze a négyéves ciklusra szóló elnöki programod, amire nyilván kíváncsiak lesznek a közgyűlés küldöttei is?

Elsősorban az utánpótlás kérdését szeretném sokkal magasabb szintre helyezni a fontossági skálán. Új, egységes rendszer kialakítását tervezem a tehetséggondozásban. Nagyon fontos a sportági marketing erősítése, ebben sok lehetőség van, különösen
a női szakág területén, mert valljuk be: eddig a lányok az eredményekhez képest eléggé homályban maradtak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kgy
2012. december 15. 13:53
Sok sikert a további munkához! Az alapok szélesitése, de nem üzleti alapon. A Sportiskola beinditása, lehetőleg több osztállyal és vidéken is! A politikusok távoltartása, és a szponzorok jó megválogatása, olyanok kellenek, akik a SPORTOT is szeretik nem csak saját magukat. És mindenekelőtt szerénységet, a seggfej ujságirók kitiltását, megzabolázását. Na ennyit a tanácsokból...
Senior
2012. december 15. 12:53
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kem%C3%A9ny_D%C3%A9nes Orbán, Gyurcsány, stb. mekkora senki vagytok ehhez az EMBER-hez képest!
marko11
2012. december 15. 12:43
Szolgálat? Istenem, milyen konzervatív gondolat. Nem is értem, hogy ezzel a régi módi mentalitással, hogy sikerült ennyi olimpiai aranyat begyűjteni!
Ursa Maior
2012. december 15. 12:37
"Elsősorban az utánpótlás kérdését szeretném sokkal magasabb szintre helyezni a fontossági skálán." És a sportdiplomácia..? Alig egy hete, hogy a bírók elcsalták az U18-as férfi vízilabda világbajnokság döntőjét az olaszok javára. Már ifjúsági szinten sem tudunk korrekt feltételeket kiharcolni. :( És mi a helyzet a jelenlegi vízilabda reformjával..? Számos olyan ötlet van, ami úgy újíthatná meg ezt a sportot, hogy játszhatóbb, nézhetőbb, eladhatóbb és egyben korrektebb lenne. Legalább itthon el lehetne kezdeni bizonyos solgokat kipróbálni, ha már a nemzetközi szövetség egyelőre megélhetési sportdiplomaták gyülekezete, akiknek minden fontosabb a pólónál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!