Magukat vitték a susnyásba az X-Faktor énekesei

2013. szeptember 29. 13:30

Öröm az ürömben, hogy Istenes Bence csak hat másodpercet kapott csak a műsorban, de az ilyen kis dolgoknak is lehet, sőt kell is örülni.

2013. szeptember 29. 13:30
Varga Attila
comment:com

„Az első tábor-adásban aztán menten azzal kezdtünk, hogy miközben a 150 továbbjutó önfeledten bulizott valami szállodában, a zsűri látványosan nagyokat sóhajtva megnézte az összes produkciót és szelektált, kihajítva vagy ötven jelentkezőt, akiket ki tudja, miért juttattak tovább, illetve, de tudjuk, mert állandóan mondják: mert tehetségesek, és mert fasza a hangjuk. Na persze, mint Sárközi Józsefnek, Bikicsunáj 2.0-nak, akit Alföldi bosszúból engedett be a szerencsés száz közé, ugye. A saját szabályok és állandóan hangoztatott válogatási elvek szemen köpése nem újdonság az X-faktorban, volt már, lesz is még, csak éppen nagyon szarul jön le a dolog úgy, hogy egy színpadra és éneklésre tökéletesen alkalmatlan férfit csak azért tesznek be a műsorba, mert ki lehet röhögni, miközben a kiesők között tuti volt olyan, aki kettőnél több hangot eltalál.

József Csipkerózsika-álma aztán nem sokkal tíz óra előtt véget ért, mert hát nem tud énekelni szegény, de ettől még Szikora felajánlotta neki, hogy majd egy R-Go koncerten bizonyíthat, nagyszerű ötlet, csak támogatni tudom, én a gidák helyett is Józsefet tolnám a színpadon. És ha már biodíszlet, Lilu is előkerült a műsorban, igaz, a szerepe annyiban merült ki, és most nem viccelünk, hogy a válogatóról kijövő énekesek hol a nyakába ugrottak, hol a vállán sírták ki magukat. Öröm az ürömben, hogy Istenes Bence csak hat másodpercet kapott csak a műsorban, de az ilyen kis dolgoknak is lehet, sőt kell is örülni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rezsirizsa2
2013. október 01. 22:00
Szegénykém nem jöt össze még egy TV-re? Írd le a bankszámlaszámodat összegyűjtünk egy TV-re valót, Marcsa.
tóth mária
2013. október 01. 22:00
Gagyi műsor, besózni, ledózerolni-mondta anno valaki, de igaza volt!
holnaPinap
2013. október 01. 22:00
a barátok közt kertitörpéjét viszont hosszú percekig nyomták. éljen a keresztpromóció.
Soma
2013. október 01. 14:03
Ezt se nézem. Ki a szart érdekli a sok bicsakló hangú senki? Még mindig Tóth Vera, aki ma kénytelen szakácsolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!