Megvalósulni látszanak a várakozásaink

2013. október 02. 14:55

A holland védekezésben vannak hibapontok, amelyekre ha rá tudnánk tapintani, akkor kellemes meglepetést okozhatunk.

2013. október 02. 14:55
Egervári Sándor
Csakfoci/M1

„A rutin hiányozni fog az utolsó két mérkőzésen, hiszen Juhász Rolira és Gera Zolira sem számíthatunk, de igaz ez Pintér Ádámra is, aki talpcsont problémákkal küzd, így le kell mondanunk az ő szerpeléséről is. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit tudunk produkálni Amszterdamban, a holland támadók a világ legjobbjai közé tartoznak, de védekezésben vannak hibapontok, amelyekre ha rá tudnánk tapintani, akkor kellemes meglepetést okozhatunk. Sorsoláskor a nemzetközi szaksajtó egyértelműen holland és török továbbjutást várt, mi azonban felborítottuk a papírformát azzal, hogy egyszer legyőztük egyszer pedig döntetlent értünk el Törökországgal szemben. Megvalósulni látszanak azok a várakozások, amelyeket velünk szemben támasztottak, még akkor is, Hollandiában nem mi vagyunk az esélyesek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MacElek
2013. október 03. 02:12
A legjobb védekezés a támadás. Támadni kell. Jobban kell támadni, mint ők. Ők ne is tudjanak támadni. Csak védekezzenek. És akkor egy két hiba, egy két rés be is csúszik benne.
1120
2013. október 02. 23:48
"A holland védekezésben vannak hibapontok, amelyekre ha rá tudnánk tapintani, akkor kellemes meglepetést okozhatunk." Jaj...csak ezt ne! Sírjak, vagy nevessek?
Leszart Rittberger
2013. október 02. 20:15
Sima ötöst kapunk(meg a faszomat fogok veletek egy platformon lenni)-szóval sima ötöst kaptok a hollandoktól, te pojáca. Telelj csak tovább Cs. Sanyiapu fszán.
OberEnnsinnen
2013. október 02. 19:23
1. Tudod, Sándor, azt mondta a sportpszichológus, a bukaresti lelki-pszichikai felkészítés, amit a csapat tőled, meg a stábodtól kapott (pl. Kenyeres Imre, a hideg kiráz), egyenlő volt a nullával. 2. Tudod, Sándor, borzasztó volt látni, hogy Bukarestben a románok a mérkőzés minden percében fölénk nőttek mindenben, s ami a legfájóbb: elsősorban ERKÖLCSILEG. 3. Tudod, Sándor, Fabio Capello mit mondott a holland-magyarról? Ezt mondta: "A magyaroknak úgy kell kimenni a pályára, hogy át akarják harapni a torkukat." Azt én tudom, ezt Magyarországon már legalább 50 éve nem tanítják sem a játékosoknak, sem az edzőknek. A hibapontokra való rátapintást, na, azt nagyon tanítjátok. Meg hogy a mágneses táblán hogyan kell elmutogatni, hogy ha ő ide szalad, akkor te oda... s ilyen baromságokat. Akkor mik látszanak megvalósulni, mi az, amiről beszélni akartál? Elmondhattad volna egy egyszerű mondattal: A labda gömbölyű Hollandiában is! 4. Tudod, Sándor, mi az egészben a legszomorúbb: Amikor vakok között félszemű a király. Azaz: a magyar "edzői karban" még mindig te vagy a király. A többiek tőled is gyengébbek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!