Köpések

2013. október 14. 07:46

Hiába írom ki az eredményjelzőre a valós eredményt, Orbán nem esik ki sehonnan, nem váltják le, mint Egervárit, hanem ottmarad a kispadon.

2013. október 14. 07:46
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Lám itt állunk most is, ezzel a látványos Orbán-kudarccal, amely - mint kollégám oly okosan rámutat - nem a futball bukása, hanem az orbáni gondolkodás és mutatvány teljes csődje. És akkor mit mond a mi twitter- és facebook hősünk, Deutsch Tamás? Hát azt, hogy Magyarország csak a futballban nem teljesít jobban. Bátran mondhatja, hisz nem tudjuk csak a tényszerű cáfolatát ideírni például annak a londoni Orbán-lódításnak  - mondjam durvábban? -, hogy ő milliós nagyságrenddel növelte kormányzása idején a munkahelyek számát. Hiába írom ki az eredményjelzőre a valós eredményt, Orbán nem esik ki sehonnan, nem váltják le, mint Egervárit, hanem ottmarad a kispadon. Mit kispadon, azon a nagy trónon, amit magának emeltetett, s nem lesz senki, aki közli vele: nem jutott tovább, legyőzték őt. És ezt a hazugság-játékot folytatni lehet, mert a társadalom döntő többsége legfeljebb személyes sorsán kesereg, az összeredményt nem látja. Ezért mondhatja Deutsch, hogy Magyarország jobban teljesít, s a felelős nem a vágyait, lázálmait az országra ráerőltető Orbán, hanem legfeljebb az MLSZ és Csányi Sándor.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2013. október 14. 13:33
Rád is vonatkozik, amit tegnap írtam a galambdúcos nyanyának: egy pszichológus élete végéig ingyen túlórázna rajtad az Orbán-fóbiád okán. Szerintem amikor székrekedésed van, vagy éppen fosol, akkor is az Orbánt okolod, elmebeteg. Akkorát fogtok bukni, hogy beledöglötök. Köszönjétek meg magatoknak.
bsandor
2013. október 14. 11:18
köpök a népszarára,most finom voltam
magnamater
2013. október 14. 11:06
Ez már monománia - mindennek az Orbán az oka.Ezt nem a médiában hirdetni,hanem az elmeosztályon gyógyítani kéne.
Alarik
2013. október 14. 10:35
Szarházi Németh, bele fogtok ti feketedni ebbe az egészbe. Ennyi gyűlölettel telt gennyzsákot nem hord máshol a bolygó mint nálunk. És egyre gyakrabban fakadnak ki, mert tudják, hogy végük van, és ezt nem bírják megemészteni, ezért gyakrabban kell üríteniük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!